Ειδήσεις

Καυτερές πιπεριές για μείωση της θνησιμότητας

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο PLoS ONE δείχνει ότι η κατανάλωση των κόκκινων καυτερών τσίλι πιπεριών σχετίζεται με μείωση της συνολικής θνησιμότητας, κυρίως από θανάτους που οφείλονται σε καρδιακή νόσο ή εγκεφαλικό επεισόδιο.!

Read more

Τρώγοντας φρούτα μειώνουμε τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου

Κάθε μέρα στόχος μου είναι να καταναλώνω περισσότερες από πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικων, επειδή από τη δική μου έρευνα και ό, τι έχω διαβάσει, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία της υγείας μου αναφέρει η Dr Helen Stokes-Lampard .!

Read more

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία