Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο!
Εκτέλεση
- Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι
- Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
- Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)
- Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία
- Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο • Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.
- Βράζετε για 2-3 λεπτά
- Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.
Διαθρεπτικά Στοιχεία Ανά Μερίδα 105 γρ.
- Ενέργεια 172 kcal
- Πρωτεΐνες 4,7 g
- Υδατάνθρακες 19,2g
- Σάκχαρα 6,9g
- Λιπαρά 8,3g
- Κορεσμένα 4,3g
- Εδώδιμες ίνες 2,3g
- Νάτριο 0,05g
- Μερίδες ανά γλύκισμα: 16
- Βάρος μερίδας: 105 ΓΡ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΝΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΜΑΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ