Logodiatrofis.gr
Nutrition Stories

Αναστασία Κ.: «Όλοι οι γιατροί μου έλεγαν να χάσω βάρος»

Το Nutrition Story της Αναστασίας Κ. που θέλει να ευχαριστήσει τη διατροφολόγο της.

Τα γόνατα μου ήταν η αίτια να κινητοποιηθώ. Όταν το ανακοίνωσα στον σύντροφο μου ο όποιος είναι το ίδιο βαρύς και λαίμαργος με έμενα ήταν αρνητικος. Εχοντας ξαναπροσπαθήσει και οι δυο στο παρελθόν με βοήθεια να χάσουμε βάρος είχαμε απογοητευτεί. Ο γάμος μας πλησίαζε και το χειρότερο, όλοι οι γιατροί μού έλεγαν να χάσω βάρος. Είτε γυναικολόγοι για να βοηθήσω τα ορμονικά μου και να στρώσει ο κύκλος μου, είτε παθολόγοι, είτε ορθοπεδικοί. Ακομη φυσικά και η ψυχολόγος μου.

Ξεκινήσαμε πολύ δειλά έχοντας στον μυαλό ότι θα μας πάρει χρονο. Αυτό βοήθησε να μην περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα και να μην βιαζόμαστε. 6 εβδομάδες πριν δεν φανταζόμασταν ότι με 8 κιλά λιγότερα ο καθένας θα νιώθαμε τέτοια αλλαγή. Δεν πειναμε, δεν μας λείπει τιποτα. Απλα τρεφόμαστε σωστά όπως θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και χρονια.

Ευχαριστουμε με κάθε ευκαιρία την διατροφολόγος μας Αθήνα Ρούντου που μας έχει αναλάβει με απόσταση 2000 χλμ. άλλα όπως και η ιδία λέει η χημεία μας είναι απίστευτη. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη από έναν καταρτισμένο άνθρωπο που συνεχώς ενημερώνεται όμως το πιο σημαντικό είναι η στήριξη του οίκου περιβάλλοντος.

Τώρα είμαι εγώ αυτή που μαγειρεύει και όχι η μαμά που έβαζε πάντα κάτι παραπάνω. Είμαστε δυο σε ένα σπίτι, με έναν στόχο και μας βοηθάει πολύ αυτό. Ακόμη και αν έρθει η στιγμή που θα κουραστούμε, μαζί θα κάνουμε μια παύση και μαζί θα επανέλθουμε. Όπως και να έχει το επόμενο καλοκαίρι θα βγω και εγώ στην παραλία… Δεν μας πειράζει που αρχίσαμε τόσο κοντά στον γάμο μας την διατροφή. Μας αρκεί που την αρχίσαμε και μάλιστα με τον σωστό άνθρωπο. Την Αθηνούλα μας όπως την αποκαλώ…

Με εκτίμηση,
Αναστασία Κ.

Υπάρχει ένα διατροφικό γεγονός που θα θέλετε να το μοιραστείτε με τους αναγνώστες του Logodiatrofis.gr;

Το «NUTRITION STORIES» έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους αναγνώστες μας που επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δική τους διατροφική ιστορία/ μυστικό / σκέψεις.

Όλοι έχουμε πολλές και διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με τη διατροφικά βιώματα (ορισμένες είναι προσωπικές, ενώ άλλες αφορούν αγαπημένα πρόσωπα).

Μπορείτε να:

  • Εκδηλώσετε χαρά σας για τα κιλά που χάσατε
  • Ευχαριστήσετε το διατροφολόγο σου
  • Γκρινιάξετε για τα κιλά που δεν χάνετε
  • Ενημερώσετε για τα διατροφικά «φάρμακα» σας
  • Παρουσιάσετε τα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε για να αναδείξουν την ομορφιά σας
  • Διηγηθείτε πόσο σας βοήθησε η διατροφή που ακολουθήσατε στην αντιμετώπιση κάποιου νοσήματος
  • Υποδείξετε το είδος της φυσικής δραστηριότητας που προτιμάτε
  • Εκμυστηρευτείτε την... «μυστική συνταγή της γιαγιάς»
  • Παρουσιάσετε το φαγητό που φτιάχνετε και για το οποίο είστε περήφανος/η
  • Δώσετε κάποια «μαγική τεχνική/συνταγή/συμβουλή» που νοστιμεύει το φαγητό
  • Ή ακόμα να μοιραστείτε κάποιες γενικές σκέψεις για τη διατροφή

Γιώργος Μ.: «Μου ήταν πλέον πολύ δύσκολο να δέσω και τα κορδόνια από τα παπούτσια μου»

Τίνα Μ.: «Θαύμα»! Χωρίς καμία θεραπεία το πρόβλημα της κνίδωσης άρχισε να υποχωρεί»

Αναστασία Κ.: «Όλοι οι γιατροί μου έλεγαν να χάσω βάρος»

Διαβάστε ΟΛΕΣ τις «Nutrition Stories» των αναγνωστών μας ΕΔΩ !

Μη διστάσετε να γράψετε και εσείς ένα κείμενο για την εμπειρία σας, παρουσιάζοντας το… στους πολυπληθείς επισκέπτες του Logodiatrofis.gr. Στείλτε μας τα δικά σας διατροφικά κείμενα στο info@logodiatrofis.gr ή γράψτε παρακάτω την διατροφική σας ιστορία... (Προαιρετικά μπορείτε να μας στείλετε την φωτογραφία σας)

[adning id="18384"]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ