• Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 | 11:14
Προβληθείτε στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας (Διαφήμιση)
Προβληθείτε στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας (Διαφήμιση)

Προβληθείτε στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας Logodiatrofis.gr (Διαφήμιση)

 

Το Logodiatrofis.gr είναι το πρώτο ελληνικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό περιοδικό διατροφής, παρέχοντας επιστημονική, έγκυρη, συνεχή και πλήρη ενημέρωση στο χώρο της διατροφής σε χιλιάδες χρήστες από την Ελλάδα και εξωτερικό. Θέλουμε το Logodiatrofis.gr να είναι η πιο «θερμή» και "caring" κοινότητα του διαδικτύου.

Γιατί να επιλέξετε το Logodiatrofis.gr

Το Logodiatrofis.gr είναι το No1 portal Διατροφής & Υγείας, με υψηλά αποτελέσματα στις search engines σε πολλά διατροφικά θέματα (πχ. διαιτα, νεα διατροφης, σάκχαρο, διατροφική πυραμίδα κ.α.). Για το λόγο αυτό προσφέρει στα προϊόντα σας εξαίρετη δημοσιότητα και άμεσα αποτελέσματα.

Η προβολή σας στο Logodiatrofis.gr σας διασφαλίζει με τη μέγιστη και βέλτιστη προώθηση των πληροφοριών σας, καθώς αποτελεί έγκυρη και έγκαιρη πηγή ενημέρωσης.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας Logodiatrofis.gr υπογράφεται από επιστήμονες στο χώρο της υγείας και της διατροφής.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας, η οποία έχει εξασφαλίσει όλους τους παράγοντες που καθιστούν εύκολη την εύρεση του περιεχομένου της από τις μηχανές εύρεσης.

Το Logodiatrofis.gr προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες προβολής, ώστε να μπορούν οι εταιρείες να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε ένα ευαισθητοποιημένο κοινό από όλες τις ηλικίες, το οποίος διαρκώς αυξάνεται μέρα με την ημέρα .

Οι δυνατότητες προβολής:

  • Διαφήμιση φόντου
  • Μεγάλα και μικρά banner
  • Διαγωνισμοί
  • Ψηφοφορίες
  • Ειδικές ενέργειες
  • Newsletter
  • Advertorials – Text link
  • Χορηγίες κ.α.

Value for Money: Στόχος μας είναι να επιτευχθεί η μέγιστη προβολή της εταιρείας σας. Οι επισκέπτες του Logodiatrofis.gr μπορεί να είναι επιστήμονες υγείας αλλά και απλό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται και ενημερώνεται πάνω σε θέματα διατροφής. Το Logodiatrofis.gr αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να τοποθετήσετε το διαφημιστικό σας μήνυμα αφού εκατοντάδες χρήστες καθημερινά ενημερώνονται για τα διατροφικά νέα μέσα από τις σελίδες του και σε συνδιασμό με το e-newsletter Logodiatrofis το οποίο λαμβάνουν εβδομαδιαία περισσότεροι από 55.000 παραλήπτες, σας προσφέρουν σίγουρη και επιτυχημένη προβολη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Γιώργος Τσιάνης
Product Manager ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
[Phone]     2103615603, 210 3647517
[Fax]           210 3617502
[E-mail]      tsianis@logodiatrofis.gr

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

Σχετικά άρθρα

0%