• Σάββατο, 06 Ιούνιος 2020 | 01:25
Επέλεξαν να ενταχθούν στο Δίκτυο ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και είναι ευχαριστημένοι Επέλεξαν να ενταχθούν στο Δίκτυο ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και είναι ευχαριστημένοι

Επέλεξαν να ενταχθούν στο Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και μας μιλούν γι'αυτό...

Εύα Καφετζή:

«Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση του ελληνικού διατροφικού γίγνεσθαι. Σημαντικό πλεονέκτημα της ομαδικής δουλειάς που γίνεται μέσα στην εταιρεία είναι η διαρκής επιστημονική βελτίωση των στελεχών τόσο μέσα από την τακτική επικοινωνία, όσο και μέσω των σεμιναρίων και των επιστημονικών συνεδρίων που διοργανώνει.»

Γιούλη Φραγκιαδουλάκη:

«Ο Δημήτρης Γρηγοράκης αλλά και η Γεωργία Καπώλη με βοήθησαν να ξεκινήσω την επαγγελματική μου πορεία κάνοντας τα σωστά βήματα. Η ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι μια επιστημονική ομάδα η οποία απαρτίζεται από εξαίρετους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα. Όταν παρακολούθησα πώς δουλεύει η ομάδα είδα την επιστήμη της διατροφής με μια άλλη ματιά. Μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοι αλλά και η συνεργασία μεταξύ τους. Έκανα την καλύτερη αρχή έχοντας στο πλάι μου όλη την ομάδα.»

Ελίνα Ασημακοπούλου:

«Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λειτουργεί με έναν απίστευτο τρόπο που συνδυάζει της επιστημονικότητα μαζί με την επικοινωνία. Είμαι πολύ υπερήφανη που αποτελώ μέλος αυτή της δυναμικής Επιστημονικής Ομάδας.»

Νικόλ Τσιάνη:

«Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ "δεν υπάρχει"... Λειτουργεί με έναν φανταστικό συλλογικό τρόπο. Όλα τα μέλη της επικοινωνούν μεταξύ τους και συνεργάζονται πάντα για το κοινό καλό με γνώμονα την προαγωγή της Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέλος της».

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%