• Κυριακή, 05 Ιούλιος 2020 | 18:51
Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΥΓΕΙΑ» Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΥΓΕΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΥΓΕΙΑ» το Σάββατο 29/11/14 στη Λέσχη Αθηναίων στην Πλάκα.

Διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ο τ.πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Τ κ.Κατσαρός, ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής κ.Μπότσης, η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Ασημακοπούλου της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και κορυφαίοι αθλητές όπως ο κ.Βασιλόπουλος- τ.διεθνής καλαθοσφαιριστής και η Αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης κ.Καραπατάκη παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής και της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας και τη συμβολή τους στην απεξάρτηση.

Επίσης η πρόεδρος του συλλόγου Νόστος-Κεθεα κ.Λεωτσάκου μητέρα πρώην εξαρτημένου ατόμου μιλωντας για τη συμβολή των γονέων στην αντιμετώπιση της εξάρτησης συγκλόνισε τους ακροατές από τον επιστημονικό, αθλητικό ,επιχειρηματικό αλλά και φοιτητικό κόσμο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη DASKALAKIS T.R.V. με τη στήριξη του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ετέθη υπό την αιγίδα επίσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και Ρεθύμνης , του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικου συλλόγου Χανίων, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κρητικών σωματείων.

Την έναρξη των εργασιών έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πάτούλης ενθαρρύνοντας την οργανωτική επιτροπή να συνεχίσει την ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Χαιρετισμούς απήυθηναν μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος αθλητισμού Ν.Σμύρνης -αντιπρόεδρος Παραολυμπιακής Επιτροπής κυρία Καριοφίλη, ο διοικητής του ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων Αντιπλοίαρχος κ.Ανδριόπουλος, ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Κρητών επιστημόνων και αντιπρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μπαχλιτζανάκης και ο ιστορικός και δημοσιογράφος κ.Σκιαδάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την εκδήλωσε κάλυψε η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το CRETE TV, η NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και άλλα μέσα.

Χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η GREEN COLA, το ΖΑΓΟΡΙ, η οινοποιια ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ, η εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, το ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ, η ESCARGOT DE CRETE και η ναυτιλιακη CAPITAL.

Δείτε φωτογραφίες:

epistimoniki-omada-logodiatrofis-imerida-diatrofi-askisi-dieksodos-ygeia-fwto

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%