• Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 | 23:37
Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος MSc Δημήτρης Γρηγοράκης θα μιλήσει στην Δημ. Βιβλιοθήκη Μεγάρ Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος MSc Δημήτρης Γρηγοράκης θα μιλήσει στην Δημ. Βιβλιοθήκη Μεγάρ

Οι ειδικοί όμως είναι ανοιχτοί σε συμβουλές και ερωτήσεις και με τα σεμινάρια του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης «Απίσχνανσις-Λόγω Διατροφής» Μεγάρων να έρχονται την κατάλληλη στιγμή!

Ο γνωστός Διαιτολόγος των Διασήμων Δημήτρης Γρηγοράκης θα βρεθεί και θα μιλήσει στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας, την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου, με θέμα τα αντιοξειδωτικά και την κυτταρίτιδα. Ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει το γυναικείο φύλο κατά κόρον και τα αντιοξειδωτικά στα οποία έχει εντρυφήσει με βιβλία και ομιλίες του ο διάσημος διαιτολόγος. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Νίκος Θυμιανίδης, υπεύθυνος του Κέντρου «Απίσχνασις-Λόγω Διατροφής» Μεγάρων, με γνώσεις και επικοινωνιακή επαφή, συντονίζει ακόμα ένα σεμινάριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας εξελίσσεται συνεχώς προσφέροντας διαρκώς νέες ανακαλύψεις και περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις των τροφών, θετικών και αρνητικών, στο σώμα μας. Τα τελευταία χρόνια, οι ανακαλύψεις αυτές έχουν συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση ή και στην πρόληψη πολλών παθήσεων όπως οι καρδιοπάθειες και οι νεοπλασίες. Οι νόσοι αυτές, αλλά και πολλές άλλες επιδεινώνονται και εξελίσσονται ταχύτερα υπό την επίδραση του οξειδωτικού στρες που υφίσταται το σώμα μας από την κατανάλωση διαφόρων τροφίμων, αλλά και από την επαφή με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα τρόφιμα όμως, φαίνεται να ασκούν ευεργετική δράστη στον οργανισμό, λόγω της φυσικής τους αντιοξειδωτικής δραστηριότητας με αποτέλεσμα να προλαμβάνουν ή να καθυστερούν την εξέλιξη πολλών παθήσεων.

Ο διακεκριμένος και πεπειραμένος κλινικός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, παρουσιάζει το σκεπτικό της αντιοξειδωτικής δίαιτας ORAC, που σκοπό έχει να καθοδηγήσει τον καταναλωτή στην επιλογή τροφών ανώτατης βιολογικής αξίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνει την καλή λειτουργία των κυττάρων του σώματος και τον αποτελεσματικότερο μεταβολισμό και να αναβαθμίζεται η άμυνα του οργανισμού προλαμβάνοντας τα φαινόμενα της γήρανσης των ιστών.antiokseidwtika-kuttaritida-megara-all

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%