• Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 | 04:50
Τα Barilla Piccolini χορηγούν το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων στο «Μύλο των Ξωτικών» του Δήμ Τα Barilla Piccolini χορηγούν το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων   στο «Μύλο των Ξωτικών»  του Δήμ

Η Barilla σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για τη μεγάλη γιορτινή εκδήλωση.

 

«Ο Μύλος των Ξωτικών» που οργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Τρικαίων για να πάρετε μια γεύση Χριστουγέννων μέσα από τις δεκάδες γιορτινές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν χαμόγελο και ξεγνοιασιά από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου.

Μέσα από ειδικές δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί στην παραμυθένια πολιτεία που θα στηθεί στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Μύλου Ματσοπούλου. Ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα ζητήσουν τη βοήθεια των παιδιών για να ετοιμάσουν δώρα που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα, τα παιδιά θα κληθούν να φτιάξουν χειροτεχνίες με ζυμαρικά και να πάρουν δώρο αναμνηστικές ποδιές Barilla Piccolini για να συνοδεύουν τις μαγειρικές τους περιπέτειες στο σπίτι.

Tα Barilla Piccolini υποστηρίζουν το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που αποτελεί τον κεντρικό άξονα της φετινής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η Barilla θα  ενισχύσει με ποικιλίες ζυμαρικών Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και κοινωφελείς συλλόγους του Νομού Τρικάλων..  

Για την Barilla η στήριξη της περιφέρειας είναι στόχος μείζονος σημασίας στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα. Σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή μας στον «Μύλο των Ξωτικών» αποτελεί μια πρόσκληση σε πολίτες από όλη τη χώρα να επισκεφτούν την πανέμορφη αυτή περιοχή της Ελλάδας, να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και τους φιλόξενους κατοίκους της απολαμβάνοντας μια μοναδική εκδρομή σε ένα λαμπερό και γιορτινό περιβάλλον που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%