• Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 | 04:58
5 τρόποι για να κάψετε περισσότερες θερμίδες παίζοντας Pokémon GO 5 τρόποι για να κάψετε περισσότερες θερμίδες παίζοντας Pokémon GO

Τώρα αυτό είναι που λέμε μια διπλή νίκη

Μέχρι τώρα, έχετε καταπιαστεί με την νέα τρέλα που είναι το Pokémon GO, μια εφαρμογή που επιτρέπει το κυνήγι Pokémon στον πραγματικό κόσμο και έχει κάνει τόσους ανθρώπους να διανύσουν μίλια στο όνομα ενός μικρού φιλικού ανταγωνισμού.

Το Pokémon GO θα μπορούσε να αποδειχθεί το τέλειο κίνητρο για να χάσετε τα επιπλέον κιλά. Μια Α απώλεια βάρους επιτυγχάνετε όταν δαπανάτε περισσότερες θερμίδες από όσες παίρνετε.  Αν κινείστε περισσότερο καίτε περισσότερες θερμίδες.

Διαβάστε τους τρόπους για να επιτύχετε τη μέγιστη καύση θερμίδων καθώς παίζετε Pokémon GO!

  1. Συνεχίστε να περπατάτε: Αν έχετε εντάξει το Pokémon GO στην καθημερινή ρουτίνα σας, πιθανώς περπατάτε ήδη περισσότερο και ως εκ τούτου, καίτε περισσότερες θερμίδες. Ο μέσος άνθρωπος δαπανά περίπου 100 θερμίδες ανά μίλι περπατήματος. Εάν καίτε επιπλέον 500 θερμίδες, περπατώντας περίπου πέντε μίλια κάθε μέρα, μπορείτε να χάσετε περίπου μισό κιλό την εβδομάδα .
  2. Αυξήστε την ταχύτητά σας: Αν θέλετε να πιάσετε περισσότερα Pokémon και να κάψετε περισσότερες θερμίδες, κινηθείτε ταχύτερα. Από τη στιγμή που καλύπτουν περισσότερο έδαφος σε λιγότερο χρόνο όταν περπατάτε ζωηρά, ή κάνετε τζόκινγκ ή τρέχετε, μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες στο ίδιο χρονικό διάστημα.
  3. Πάρτε τον ανήφορο: Μόλις αυξήσετε την ταχύτητά σας, ψάξτε για μια κλίση.  Αν τρέχετε σε ένα λόφο καίτε περισσότερες άδειες θερμίδες. Επίσης για να τρέξετε στην ανηφόρα, θα πρέπει να βάλετε περισσότερη δύναμη, η οποία τονώνει περισσότερο τους μυς, λέει. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη καύση θερμίδων.
  4. Ενσωματώστε Βάρη: Τώρα ήρθε η ώρα να εργαστείτε με αντιστάσεις. Κρατώντας το πρόσθετο βάρος, καθώς περπατάτε ενδυναμώνετε το πάνω μέρος του σώματος και τους μύες του κορμού σας περισσότερο. Και πάλι, όσο περισσότερο ενεργοποιείται τους μύες σας τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε. Εκτός από την επιχείρηση καύσης θερμίδων, η προπόνηση δύναμης χτίζει άλιπη μάζα η οποία χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να διατηρηθεί. Όλα αυτά οδηγούν στην αύξηση του βασικού σας μεταβολισμού. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα βάρη αστραγάλου.
  5. Προσοχή παίκτες: Καθώς διασχίζετε μίλια για να πιάσετε όλα τα Pokémon θα έρθετε πιο κοντά στο στόχο σας για απώλεια βάρους, η διατροφή όμως παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. Μπορεί να γυμνάζεστε όσο θέλετε, αλλά αν τρώτε περισσότερες θερμίδες από όσες καίτε, δεν θα χάσετε βάρος.

Έτσι μαζί με το Pokemon GO, τη νέα αυτή συνήθειά σας, υιοθετείστε και ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και θα είστε πραγματικά στη σωστή κατεύθυνση για ένα υγιέστερο σώμα.

Αλεξιάννα Τριανταφύλλου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, ΒSc
Μέλος της Ομάδας Logodiatrofis.gr

tria.ale7@gmail.com

γή

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%