• Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 | 15:25
ALPHA nutri Test ALPHA nutri Test

Το ALPHAnutri Test είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος που βασίζεται στη ΜεταβΟλιστική Ανάλυση, δηλαδή στη συνολική εξέταση του μεταβολισμού.

Περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη εξέταση πολλαπλών παραμέτρων που σχετίζονται με την ΜεταβΟλική ισορροπία και την υγεία.

Η μεθοδολογία του ALPHAnutri Test βασίζεται στη σύζευξη τεσσάρων επιστημονικών μεθόδων και στα συνδυαστικά αποτελέσματά τους. Πιο συγκεκριμένα:

1. Ανάλυση της Μεταβολικής λειτουργίας - B.M.R. Analysis

Μέσω ειδικής διαγνωστικής συσκευής εξάγονται πληροφορίες που αφορούν στο επίπεδο ποσοτικής και ποιοτικής λειτουργίας του Μεταβολισμού, την βιοχημεία των μακροθρεπτικών συστατικών και τις διατροφικές ανάγκες.

Επιπλέον προσδιορίζεται η πιθανότητα αντίστασης στην ινσουλίνη και η συνεπακόλουθη φλεγμονή.

2. Βιομέτρηση

Με τη μέθοδο των υπερήχων ελέγχεται το επίπεδο της κυτταρικής λειτουργίας.

Η εξέταση αυτή αποδίδει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στα επίπεδα οξειδωτικού στρες και στην ευρύτερη κατάσταση του Ανοσοποιητικού.

3. Έλεγχος Αντιοξειδωτικής Ικανότητας

Μέσω του σάλιου ελέγχεται η ιδιότητα των ιόντων του Fe3+ να μειώνονται σε ιόντα δισθενούς σιδήρου (Fe2+), λόγω της παρουσίας αντιοξειδωτικών.

4. Σταθμισμένα επιστημονικά εργαλεία

Επιτρέπουν την αξιολόγηση των διατροφικών συνηθειών, των θρεπτικών αναγκών, του διατροφικού κινδύνου και του προφίλ ψυχολογικής ισορροπίας.

Σήμερα το ALPHAnutri Test διαθέτει νέες επαναστατικές δυνατότητες παρέχοντας επιπλέον πληροφορίες για διάφορα, άγνωστα μέχρι πρότινος, μεταβολικά μονοπάτια.

Πιο συγκεκριμένα μέσω του ALPHAnutri Test είναι εφικτό, εκτός των άλλων, να προσδιοριστούν: Ευαισθησία στη λακτόζη ή τη γλουτένη, ποιοτικός προσδιορισμός προέλευσης οξειδωτικού στρες και φλεγμονής, επίπεδα συγκέντρωσης τοξικών ουσιών (π.χ. Πολυχλωριωμένο διφαινύλιο, Βενζόλιο κλπ.) και βαρέων μετάλλων (υδράργυρος, κάδμιο, νικέλιο κλπ.) στο σώμα, ανάγκη για προβιοτικές ουσίες και για απαραίτητα Λιπαρά, βαθμός συναισθηματικής σύνδεσης με το φαγητό  κλπ. 

Το ALPHAnutri Test αποτελεί την πιο Εξελιγμένη και Ολοκληρωμένη μέθοδο εντοπισμού Διατροφικών Ελλείψεων και Μεταβολικών Διαταραχών.

Επιπλέον, συνοδεύεται από την ταυτόχρονη παροχή Εξατομικευμένων Οδηγιών και Διατροφικής Αγωγής.

Η ανάλυση του ΜεταβΟλιστικού σας προφίλ παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη Μεταβολική και Ανοσοποιητική ικανότητα του οργανισμού.

Απώτερος σκοπός του ΜεταβΟλιστικού ελέγχου ALPHAnutri Test είναι η δημιουργία της προσωπικής σας Ανοσοπροστατευτικής διατροφής, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική αντιμετώπιση των παραγόντων που αποδιοργανώνουν τη σωστή βιολογική λειτουργία.

Ανακαλύψτε την… Α΄ πλευρά του Οργανισμού σας!

  -  Αντιοξειδωτική

       -  Αντιφλεγμονώδης

       -  Ανοσορρυθμιστική

-  Αντιγηραντική

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας ΚΑΛΕΣΤΕ  στο 2103647517 ή συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Πραγματοποιήστε σήμερα το ALPHAnutri Test και επωφεληθείτε της προσφοράς μας. Μαζί θα λάβετε ως δώρο το εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου».

Το έντυπο «Βελτιώνω τη διατροφή μου» αποτελεί το κύριο μέσο της ομώνυμης εκστρατείας της Επιστημονικής μας Ομάδας, αλλά και της συμβουλευτικής υποστήριξης σε ενήλικες που διεξάγεται στις Διαιτολογικές Μονάδες ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με στόχο την εκπαίδευση του κοινού στις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής.

Η ΜεταβΟλιστική ανάλυση ALPHAnutri Test βασίζεται στα τελευταία δεδομένα της διεθνούς επιστημονικής βιβλιογραφίας και αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας και εμπειρίας του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Με το κύρος:

Και την υπογραφή:

 

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD

Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%