• Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 | 12:34
Η απόλυτη πρόταση δίαιτας Η απόλυτη πρόταση δίαιτας

Η απόλυτη πρόταση δίαιτας. Αποκτήστε το μοναδικό βιβλίο της δίαιτας Orac μαζί με το εγχειρίδιο SUPERFOODS στην καταπληκτική τιμή των 24€.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τις μοναδικές εκδόσεις:

"Δίαιτα ORAC: Η Νέα Αντιοξειδωτική Διατροφή"

& "SUPERFOODS"ΜΟΝΟ με 24€ και ΔΩΡΟ τα ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

«Δίαιτα ORAC: Η Νέα Αντιοξειδωτική Διατροφή»

Τιμή 24€

Βασισμένη σε διεθνή επιστημονικά στοιχεία και αναλύσεις, η νέα πρόταση του έγκριτου διαιτολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη για μια «αντιοξειδωτική» διατροφή ευεξίας και αντιγήρανσης, αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της καθημερινής επιλογής τροφίμων με παράλληλο στόχο την απόλυτη προστασία της υγείας.

Όποια κι αν είναι η ηλικία, το φύλο, το βάρος και ο σωματότυπός σας, η Δίαιτα ORAC θα σας βοηθήσει να νιώθετε καλύτερα, σωματικά και ψυχικά, να έχετε περισσότερη ζωντάνια και ενεργητικότητα και, φυσικά, να φτάσετε με υγιή τρόπο στο ιδανικό σας βάρος και να το διατηρήσετε για πάντα.

Κι αυτό, χωρίς στερήσεις και χωρίς εκπτώσεις στη γεύση και την υγεία σας. Το αντίθετο μάλιστα!

«SUPERFOODS»

Με την επιστημονική επιμέλεια του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

  • Ποιες είναι οι υπερτροφές; 
  • Που μπορείτε να τις βρείτε;
  • Πώς να τις καταναλώσετε για να θωρακίσετε την υγεία σας;
  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ

Υπάρχουν τροφές που συγκεντρώνουν ενέργεια, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Αν τις εντάξετε σωστά στη διατροφή σας είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν ευεξία και θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Αυτό το βιβλίο σας βοηθάει να γνωρίσετε τα διάφορα είδη τροφών και σας προτείνει μια σειρά συνταγές ώστε να ενσωματώσετε τα superfoods στη διατροφή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει ν’ αλλάξετε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες. Είναι μια ευκαιρία για να πειραματιστείτε με νέες γεύσεις και ασυνήθιστους συνδυασμούς.

Γεμίστε λοιπόν ενέργεια με φυσικό και υγιεινό τρόπο!

*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι 28/05/17.

Γιατί, «Λόγω… διατροφής» η υγεία όλων μας γίνεται καλύτερη!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%