• Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 | 04:01
DETOX DETOX

DETOX* | Επιστημονική Επιμέλεια: Δημήτρης Γρηγοράκης

 
 
 
 
 

Το νέο βιβλίο DETOX σάς αποκαλύπτει πως μπορείτε να απαλλαγείτε για πάντα από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

Με τη βοήθειά του θα ανακαλύψετε τη δύναμη κάθε τροφής, αλλά και τις αναλυτικές συνταγές που τη μεταμορφώνουν σε σύμμαχο υγείας και ευεξίας.

Σ’ αυτό το βιβλίο επιπλέον θα βρείτε πενήντα πέντε συνταγές για τη μέγιστη αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας με επακόλουθο τη βελτίωση του μεταβολισμού και της βιολογικής σας ισορροπίας. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και ενέργεια.

Το βιβλίο αυτό θα να γίνει συνώνυμο της ευεξίας σας, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο της προσπάθειάς σας για μία σωστή και περιεκτική διατροφή.

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του βιβλίου

Τιμή: 12,00 €

*Διατίθεται ως Έκδοση Περιοδικού

.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Παραγγείλτε τα βιβλία που επιθυμείτε...

.

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα βιβλία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Έξοδα Αποστολής

  • Εντός Αττικής: 3€
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 4€
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Ε.Α.

Εκτός Ελλάδας: Τα Ε.Α. είναι διαφορετικά για κάθε χώρα και τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%