• Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 | 17:28
Διαγωνισμός του logodiatrofis.gr, με δώρο το βιβλιο ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Διαγωνισμός του logodiatrofis.gr, με δώρο το βιβλιο ΒΙΤΑΜΙΝΗ D

Μπες στη κλήρωση του Διαγωνισμού του Logodiatrofis.gr με δώρο το βιβλιο 'Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία - Χίλιες δράσεις υγείας'

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Logodiatrofis.gr με αφορμή τα 30000 Likes στο Facebook.

Ο τυχερός νικητής που κέρδισε το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Βιταμίνη D» είναι ο:

Panagiotis Floros

Πάρε μέρος τώρα:

1.  Κάνε LIKE στη σελίδα Logodiatrofis.gr

2. SHARE στο προφίλ σου στο Facebook τη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Κάνε tag 3 φίλους 

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διοργανώτρια: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 11:30 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.

Τρόπος συμμετοχής

Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, μόνο μέσω facebook, θα πρέπει να κάνουν LIKE στη σελίδα Logodiatrofis.gr στο FB, SHARE στο προφίλ τους στο FB τη φωτογραφία του διαγωνισμού και  tag 3 φίλους

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ»
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 • Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας) θα ανακηρυχθούν οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα ενημερωθούν με ανάρτηση στο Facebook.
 • Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο, ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.
 • Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 • Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών, από τη Διοργανώτρια, δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 • Αν ο νικητής κατοικεί στην Αττική, θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος για να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση αποστολής για νικητές ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα βαρύνουν τη Διοργανώτρια και ο κίνδυνος βαρύνει το νικητή.
 • Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους (αποκλειστικός υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό είναι η Διοργανώτρια εταιρεία). Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 • Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν, μόνο για σπουδαίο λόγο.
 • Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του από τη Γενική Ταχυδρομική λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 • Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR).
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%