• Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 | 07:07
Δίαιτα DETOX μετά τις γιορτές Δίαιτα DETOX μετά τις γιορτές

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019!

Οι γιορτές τελείωσαν και διάφορες έρευνες δείχνουν ότι πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν έως 2 κιλά επιπλέον στα ζύγισμα της «επόμενης ημέρας», ως αποτέλεσμα της διατροφικής υπερβολής που συνοδεύει τη συγκεκριμένη περίοδο.

Από την άλλη, Ψυχραιμία!

Το καλοκαίρι αργεί ακόμα και επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για τη βελτίωση της βιολογικής ισορροπίας. Η μετα-εορταστική διατροφή θα πρέπει αποτελέσει «αντίβαρο» με στόχο τη μείωση όλων εκείνων που ενδεχομένως αυξήθηκαν: από τα κιλά μέχρι και τους παθολογικούς βιολογικούς δείκτες.

Αυτή λοιπόν είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ήπιας αποτοξίνωσης (Detox) του οργανισμού σας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το βιβλίο μου, «Η Δίαιτα Detox» θα σας βοηθήσει από τη μία πλευρά να αποφύγετε «επιβαρυντικές» τροφές που είναι πλούσιες σε συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν το αλκοόλ, η ζάχαρη, το αλάτι, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, junk food, το κρέας, τα πλήρη γαλακτοκομικά, τα σφολιατοειδή, τα γλυκά, το βούτυρο και η μαγιονέζα.

Οι τροφές αυτές εκτός των άλλων περιέχουν βλαβερά κορεσμένα (ζωικά) και τρανς λιπαρά.

Από την άλλη, μέσω της δίαιτας Detox θα μπορέσετε να εφαρμόσετε προστατευτικές πρακτικές που ενισχύουν σημαντικά την ανοσοποιητική λειτουργία. Με απλά λόγια θα αποκτήσετε περισσότερη δύναμη, ενέργεια και φυσικά θα θωρακίσετε την υγεία σας.

Η Δίαιτα DETOX θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να αδυνατίσετε με ασφάλεια, χωρίς να πεινάσετε!

Με βάση αυτό το δεδομένο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - ΔιαιτολόγοςΔημήτρης Γρηγοράκης
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος,PhD
Επιστημονικός Διευθυντής ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
Κολωνάκι: Σκουφά 32, Τηλ: 2103647517
Άνω Πατήσια: Πρόμπονα 27 & Επινίκου, Τηλ: 2102520977
Email: [email protected]

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%