• Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 | 11:05
'Διατροφή-Ασκηση-Υγεία' στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων 'Διατροφή-Ασκηση-Υγεία' στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων

Μια ακόμα εκδήλωση με θέμα 'Διατροφή-Ασκηση-Υγεία' πραγματοποιήθηκε από την Επιστημονική Ομάδα προώθησης των ευεργετικών επιδράσεων της κρητικής διατροφής στο χώρο του ιστιοπλοικού ομίλου Χανίων.

Η υπεύθυνη της εξαιρετικής επιτροπής κα. Δασκαλάκη Υρώ παρουσίασε σύντομα τη διεθνή δράση της και τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας κ. Κορκίδης,  η Αντιδήμαρχος Χανίων κα.Τσιρίδη, ο Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοικού ομίλου κ. Λεκάκης χαιρέτισαν την εκδήλωση συγχαίροντας για την πρωτοβουλία.

Χαιρετισμούς απέδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος Εξαγωγέων κ. Καλαμπόκης, ο Αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος κ. Παυλόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Θέματα όπως 'Διατροφή και ψυχική υγεία', ΄Διατροφή και υγεία', 'Τροφές και ενέργεια', και 'Ιστιοπλοική διατροφή' ανέπτυξαν ο τ. Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ. Αλιφιεράκης Μανώλης, η Ψυχολόγος της Βρετανικής Ενωσης κ. Τζωρτζακάκη Λουκία, η Γ. Γραμματέας Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Ζυγούρη Βούλα και η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοίας κα. Παπαδοπούλου Σοφία.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης οι Μύλοι Κρήτης, το Creta eleon, η Εταναπ, το μέλι Σαβιολάκη, και το ξενοδοχείο Αρχοντίκι.

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%