• Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 | 17:42
Διατροφή και Σκλήρυνση κατά Πλάκας Διατροφή και Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Διατροφή και Σκλήρυνση κατά Πλάκας | Επιστημονικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

 
 
 

Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι μια νευρολογική νόσος που περιβάλλεται από "μυστήριο", τόσο για τα ακριβή αίτια εμφάνισης όσο και για την πορεία εξέλιξής της.

Στο βιβλίο αυτό διερευνάται με διεξοδικό τρόπο η σχέση της διατροφής με τη νόσο, καθώς τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο συσχετίζεται με την αιτιολογία, αλλά και με τη θεραπεία της.

Μέσα από την αναλυτική και εμπεριστατωμένη μελέτη των επιδημιολογικών δεδομένων σχετικά με το ρόλο των διατροφικών παραγόντωνσχετικά με τη νόσο, το βιβλίο αυτό προσπαθεί να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

  1. Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας έχει διατροφική αιτιολογία, μπορεί δηλαδή η λανθασμένη διατροφή να δημιουργήσει την προδιάθεση ή να προωθήσει την εμφάνισή της;
  2. Υπάρχει συγκεκριμένο προτεινόμενο διαιτολογικό σχήμα που να έχει αποδείξει ότι εμφανίζει ευεργετική επίδραση τόσο στην ίδια τη νόσο, όσο και στον περιορισμό των συμπτωμάτων της;
  3. Η σωστή διατροφή βοηθάει, και κατά πόσο, στη θεραπεία της νόσου, στην καθυστέρηση ή στην ύφεση των συμπτωμάτων της; Αν ναι, τότε ποιο είναι αυτό το διατροφικό μοντέλο;
  4. Ποια είναι αυτή καθαυτή η διαιτητική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας;

Απευθύνεται σε επιστήμονες: νευρολόγους, διαιτολόγους κ.λ.π., σε πάσχοντες και τους συγγενείς τους, αλλά και σε άτομα που απλά και μόνο ενδιαφέρονται για την πρόληψη της νόσου.

Κυκλοφορεί από τις ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις

Τιμή (με Φ.Π.Α.): 35,00 €

Με την αγορά του βιβλίου 'Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας' σας κάνουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο "Βιταμίνη D: Το μυστικό της Μακροζωΐας"

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Παραγγείλτε τα βιβλία που επιθυμείτε...

.

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα βιβλία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Έξοδα Αποστολής

  • Εντός Αττικής: 3€
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 4€
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Ε.Α.

Εκτός Ελλάδας: Τα Ε.Α. είναι διαφορετικά για κάθε χώρα και τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%