• Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 | 07:51
Πείραμα για τις Δίαιτες Εξπρές - έχασε 11 κιλά σε 24 ώρες! Πείραμα για τις Δίαιτες Εξπρές - έχασε 11 κιλά σε 24 ώρες!

Ο Ross Edgley έκοψε για 24 ώρες τους υδατάνθρακες, μπήκε για ώρες στη σάουνα, δεν έφαγε αλάτι, φόρεσε στολές εφίδρωσης και έκανε μπάνια με άλατα επιτυγχάνοντας στο διάστημα αυτό η ζυγαριά να τον δείχνει 11 κιλά ελαφρύτερο.

Μια ομολογουμένως παράτολμη και επικίνδυνη κίνηση όπως παραδέχεται και ο ίδιος: «με την πράξη μου αυτή ήθελα να δείξω πόσο η διατροφή και η αυτοεκτίμησή μας δεν πρέπει να "ελέγχεται" από τη ζυγαριά όταν είμαστε σε δίαιτα».

Ο 28χρονος Βρετανός εξηγώντας πως κατάφερε το αποτέλεσμα αυτό, αναφέρει: «Το 50% με 70% του σωματικού μας βάρους είναι νερό. Οπότε από τα 95 κιλά που ζύγιζα, τα 47,5 κιλά είναι νερό. Έτσι με το να χάσω νερό, θα προκαλέσω και δραματική μείωση του βάρους μου».


Επίσης ο Edgley χρησιμοποίησε φυτικά διουρητικά προκειμένου να αποβάλει ακόμα περισσότερο νερό, ενώ τονίζει ότι «Αυτό που έκανα ήταν πολύ επικίνδυνο και έγινε υπό αυστηρές συνθήκες μετά από συμβουλή γιατρού. Το έκανα μόνο και μόνο για να δείξω ότι οι ζυγαριές στο μπάνιο λίγο έχουν να κάνουν με το σωματικό λίπος».

Συμπέρασμα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ EXPRESS!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Οι "Δίαιτες Express" και τι κινδύνους εγκυμονούν...

Ποια η άποψη του Κλινικού Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη για τις:
ΔΙΑΙΤΕΣ EXPRESS

και η απάντηση του, στην ερώτηση:  "Να ζυγίζομαι καθημερινά ή όχι; Τι λέει η Επιστημονική Πράξη..."

 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%