• Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 | 19:33
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα Ωμέγα-3 με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα Ωμέγα-3 με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη

Προσκεκλημένος της APOLLONIAN NUTRITION και της MÖLLER’S ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε για τα Ωμέγα-3.

Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος PhD Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, μίλησε για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ω-3 και των βιταμινών D και A.

Πραγματικά ανεκτίμητα για την υγεία μας είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας;

Αυτά και πολλά ακόμα θέματα απαντήθηκαν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον εξειδικευμένο στη μελέτη και έρευνα των ω-3 διακεκριμένο Αμερικανό Καθηγητή Dr. William S. Harris, Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota, USA.

Τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις από το κοινό.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%