• Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 | 13:14
Επώνυμοι προτείνουν το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή' Επώνυμοι προτείνουν το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή'

Επώνυμοι από τις εκπομπές, τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις τους, προτείνουν το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή' του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από την εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδια" στον ΣΚΑΪ, προτείνει το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη: "Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή".

Η Ελένη Φιλίνη προτείνει το βιβλίο "Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή" δηλώνοντας: «Το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη είναι απλά καταπληκτικό! Είναι πραγματικά εξαιρετική η εργασία που έχει γίνει!»

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μέσα από την εκπομπή της 'Νοιάσου για την Υγεία σου' στο Star Channel, προτείνει το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη: "Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή"

Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηθοποιός

«Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και με μια γρήγορη ανάγνωση στον τομέα που με ενδιέφερε δείχνει ότι έχει δουλέψει σοβαρά με πολύ αγάπη μεταδίδοντας τις γνώσεις του στους ασθενείς που πιστέψτε με έχουν πολύ ανάγκη για αληθινά λόγια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα αυτοάνοσα... Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη Γρηγοράκη και συνέχισε έτσι με αγάπη, δύναμη και φώτιση....»

Λόλα Νταιφά, Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Star Channel.

«Το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη είναι εξαιρετικό!! Η δουλειά που έχει γίνει για τη συλλογή του υλικού του είναι   πραγματικά τεράστια. Μάλιστα το έχω συστήσει και σε δύο φίλες μου, οι οποίες ενθουσιάστηκαν κυριολεκτικά με το θέμα του!»

Ελλη Παπαγγελή, Παρουσιάστρια

«Το βιβλίο «Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή» του κλινικού διαιτολόγου-διατροφολόγου Δρα Δημήτρη Γρηγοράκης είναι πολύ - πολύ ενδιαφέρον!

Δημήτρης Πέτσιος, Διατροφολόγος MSc

«Πιο επίκαιρη από ποτέ, η ρήση "Η διατροφή σου, το Φάρμακο σου" του Ιπποκράτη μετουσιώνεται πλήρως στο σύγγραμμα αυτό, σε ότι αφορά στο ανοσοποιητικό, τα αυτοάνοσα και τη διατροφή μας. Ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο βιβλίο, αποτυπωμένο τόσο απλά για το κοινό όσο και μεθοδικά για τον "ειδικό". Απαραίτητο δε, σε όλους.»

Διαβάστε όλες τις κριτικές για το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και διατροφή' !

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του βιβλίου:

Η 2η έκδοση του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή» είναι εμπλουτισμένη με τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα, αλλά και με την λεπτομερή παρουσίαση δύο επιπλέον αυτοάνοσων με υψηλή συχνότητα εμφάνισης στον ελληνικό πληθυσμό (Διαβήτης LADA και Γυροειδής Αλλωπεκία).

Οι Εκδόσεις Μίνωας παρουσιάζουν το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Κλινικού Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και σας προσκαλούν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και Ώρα 20:30΄ στον IANOS | Σταδίου 24.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσίαση!

Αυτοάνοσες διαταραχές: Η λύση μπορεί να βρίσκεται στη διατροφή!

Μάθετε τα πάντα για τα αυτοάνοσα νοσήματα και πώς η κατάλληλη διατροφή μπορεί να γίνει ένας αποτελεσματικός σύμμαχος στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Αποκτήστε τώρα μια μοναδική εκδοτική παραγωγή 450 σελίδων!

    ISBN: 978-618-02-0147-5 ● Κωδικός: 32249 ● Διαστάσεις: 14 Χ 20,5 ● Σελίδες: 450 ● Τιμή: 32,00€

ISBN: 978-618-02-0147-5 ● Κωδικός: 32249 ● Διαστάσεις: 14 Χ 20,5Σελίδες: 450 ● Τιμή: 32,00€

Επίσης σας κάνουμε ΔΩΡΟ το εγχειρίδιο "Βελτιώνω τη διατροφή μου" .

*Διατίθεται ως Έκδοση Περιοδικού

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ «2η Έκδοση - Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»

Παραγγείλτε τη 2η Έκδοση του βιβλίoυ «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα βιβλία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Έξοδα Αποστολής

  • Εντός Αττικής: 3€
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 4€
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Ε.Α.

Εκτός Ελλάδας: Τα Ε.Α. είναι διαφορετικά για κάθε χώρα και τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%