• Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 | 17:14
Αν φας πολύ ένα βράδυ, τι πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα για να μην πάρεις κιλά ; Αν φας πολύ ένα βράδυ, τι πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα για να μην πάρεις κιλά ;

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ της Ομάδας μας ΑΠΑΝΤΟΥΝ σε κάθε απορία σου...

Αν φας πολύ ένα βράδυ, τι πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα για να μην πάρεις κιλά ;

Αν ένα βράδυ ξέφυγες λίγο από το διατροφικό σου πρόγραμμα κάνοντας κάποιες ατασθαλίες,  καλό θα είναι την επόμενη μέρα να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμά σου, καθώς θα σε προστατεύσει από το να πάρεις επιπλέον κιλά .

Μην κάνεις το λάθος να σκεφτείς πως επειδή κατανάλωσες μεγάλη ποσότητα φαγητού το προηγούμενο βράδυ δε θα πρέπει  να καταναλώσεις πρωινό.

Ένα καλό πρωινό όπως γιαούρτι 2%, με φρούτα και ανάλατους ξηρούς καρπούς, είναι ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Κατανάλωσε περισσότερα φρούτα και λαχανικά μέσα στη μέρα σου, τα όποια  θα σου προσφέρουν το αίσθημα κορεσμού και παράλληλα θα σε ενυδατώσουν.

Προτίμησε τα κύρια γεύματά σου να αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνη όπως κοτόπουλο, ψάρια, θαλασσινά και απέφυγε αμυλούχες τροφές και τηγανητά.

Και επειδή μπορεί να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις που θα θελήσεις να καταναλώσεις λίγο παραπάνω, θα σου πρότεινα να μην είσαι εντελώς νηστικός την επόμενη φορά έτσι ώστε να μην υποκύψεις στους πειρασμούς.

Δάφνη Γκούμα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μέλος της Ομάδας Logodiatrofis.gr
Email: goumadafni@gmail.com

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα σας,

θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο!

Ο ειδικός απαντά...

Κάνε και εσύ τη διατροφική σου ερώτηση

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%