Ένα Μωσαϊκό διαφορετικό από τα άλλα… Με πραλίνα φουντουκιού και ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Χρόνος Προετοιμασίας – Εκτέλεσης: 20′
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
- 70 γρ. λευκή σοκολάτα
- 15 γρ. ζάχαρη άχνη
- 70 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. γάλα
- 85 γρ. φουντούκια σπασμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μια λεκάνη τη λευκή σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Βράζουμε το βούτυρο μαζί με το γάλα και το προσθέτουμε μέσα στη σοκολάτα.
- Μόλις λιώσει, προσθέτουμε την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά, έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ σπασμένα και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε σε αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες, αφού το ξεφορμάρουμε, γαρνίρουμε με σπασμένα φουντούκια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!