• Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 | 23:13
It’s NESTEA Time! It’s NESTEA Time!

3 YouTubers μοιράζονται μαζί μας συμβουλές ομορφιάς, fitness και διατροφής παρέα με το απολαυστικό στιγμιαίο ρόφημα με εκχύλισμα τσαγιού NESTEA!

Το αγαπημένο στιγμιαίο τσάι NESTEA, συνεργάζεται με τρεις αγαπημένες YouTubers, η κάθε μία ειδική στον τομέα της, προσφέροντας έξυπνες ιδέες και συμβουλές για να ομορφύνουμε τη ζωή μας. Η Ioanna Samara, η Souzana’s Beauty Secrets και η Paxxi ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το «NESTEA Time», μια σειρά από video γεμάτα tips & tricks και όμορφα δώρα!

Το απολαυστικό στιγμιαίο τσάι NESTEA αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό γεύσης και ισορροπημένης διατροφής, με μόλις 17 θερμίδες ανά ποτήρι 250ml. Ταυτόχρονα, είναι και μια μοναδική, εύκολη και οικονομική επιλογή για να δροσιστεί όλη η παρέα, αφού ένα και μόνο φακελάκι αρκεί για 6 απολαυστικά ποτήρια NESTEA λεμόνι ή ροδάκινο.   

 Μέσα από μια σειρά video «NESTEA Time», οι τρεις ταλαντούχες YouTubers θα μας δείξουν εύκολους και fun τρόπους για να εντάξουμε στο πρόγραμμα μας τη γυμναστική, φοβερές ιδέες για σούπερ μαγειρικές αλλά και μοναδικές συμβουλές ομορφιάς, με συντροφιά το στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA!

Tα τρία συνολικά video της σειράς θα αναρτηθούν και στο www.nestle noiazomai.gr, όπου  οι φίλες και φίλοι του NESTEA θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα με την προϋπόθεση να παρακολουθήσουν προσεκτικά τα video του NESTEA Time!

 Δες εδώ το πρώτο video της σειράς: https://youtu.be/G-1IRfiOsPo

 It’s NESTEA Time!

Στοιχεία επικοινωνίας (για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ):

Μάριος Κούμπας, Advocate/B-M, 210 6931006, mkoumpas@advocate-bm.gr 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%