Χοιρινά σνιτσελάκια σε αράβικη, τόσο νόστιμα, που θα σας… τυλίξουν!
Προετοιμασία – Μαγείρεμα: 15′ – 30′
ΥΛΙΚΑ
- 2 σνίτσελ χοιρινά κομμένα σε κομμάτια
- 2 κ.σ. Flora soft μαργαρίνη με βούτυρο
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 1 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 100 ml λευκό ξηρό κρασί
- 200 ml νερό
- 2 κ.γλ. κόρν φλάουρ
- Λίγο αλάτι
- 1 Αραβική πίτα
- ¼ ντομάτα ψιλοκομμένη για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάλε σε ένα μπολ το κρέας και άλειψέ το με τη μoυστάρδα και το λιωμένο σκόρδο.
- Αφού λιώσεις σε ένα τηγάνι το Flora soft με βούτυρο, πρόσθεσε το κρέας και ανακάτεψε για 2 λεπτά.
- Πρόσθεσε τώρα το κρεμμύδι, την πιπεριά, την πάπρικα και λίγο αλάτι, ανακάτεψέ τα και συνέχισε να ψήνεις για άλλα 5 λεπτά.
- Ρίξε τώρα λίγο κρασί και χαμήλωσε τη φωτιά.
- Αφού ανακατέψες το κόρν φλάουρ στο νερό και το προσθέσεις στο μείγμα, άστο να σιγοβράσει για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τέλος, βάλε την Αραβική πίτα σε ένα πιάτο, πρόσθεσε από πάνω τα χοιρινά σνιτσελάκια με μουστάρδα και πριν τα σερβίρεις, γαρνίρεις με τη ψιλοκομμένη ντομάτα!