• Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 | 08:13
Κριτικές για το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και διατροφή' Κριτικές για το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και διατροφή'

Οι αναγνώστες γράφουν την κριτική τους για το βιβλίο 'Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και διατροφή'.

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ

.

Πήρα το βιβλίο για τα αυτοάνοσα διαβάζεται ευχάριστα επιστημονικά τεκμηριώμενα όπως πάντα ότι γράφει ο κύριος Γρηγοράκης!! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα!

Ξανθίππη Ατσαλάκη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου διαβαζοντας το βιβιλιο σας (Αυτοανοσα Ανοσοποιητικο & Διατροφη), με εκανε να αλλαξω τροπο σκεψης. Πιο συγκεκριμενα αλλαξα εντελως τον τροπο διατροφης μου κ καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι για τη ζωη μου ο τροπος που τρεφομαι... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ σας οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω που εμαθα τοσα πραγματα για βιταμινη D κ σε τι αφορα...τιποτα τυχαιο στην υγεια μας...στο ακθε μου θεμα ανατρεχω σε μια σελιδα του κ θα βρω απαντηση...

Πετρολια Τζαγκαραλεξάκη, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Το επιτυχημένο του βιβλίο “Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας”, χρόνια τώρα μας συντροφεύει και μας οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Μας δόθηκε η καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ικανότητες και την επιστημονική του κατάρτιση. Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης με το νέο του βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» έρχεται να μας αφυπνίσει για να αντιμετωπίσουμε με έξυπνο τρόπο τις αυτοάνοσες διαταραχές. Μας διδάσκει καθημερινά πώς να προλαμβάνονται ανεπιθύμητες παθήσεις που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι προστατεύοντας την υγεία μας μέσω της σωστής διατροφής αποδεικνύουμε την αγάπη προς τη ζωή και αυτό μας το προσφέρει το έργο του Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη.»

Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Συγχαρητήρια Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη για το τελευταίο σου βιβλίο: «Διατροφή στα Αυτονάνοσα νοσήματα»!! Για άλλη μια φορά δημόσια ευχαριστώ για την στήριξη των παιδιών που συμμετείχαν στο PHOTONEUROAESTHETICS, στην διάρκεια του 2ου πανελλήνιου διεπιστημονικού συνέδριου για την παιδική και εφηβική ΣΚΠ, με τη ΔΩΡΕΑ του νέου σου βιβλίου!!»

Μαρία Αναγνωστούλη MD, PhD Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας ΕΚΠΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης παρουσιάζει έναν απόλυτο οδηγό πρόληψης και αντιμετώπισης των αυτάνοσων διαταραχών, εξετάζοντας τη διατροφοεξαρτώμενη φύση τους και προτείνοντας ανοσοπροστατευτική διατροφή για 21 πιο διαδεδομένες αυτοάνοσες παθήσεις, μεταξύ των οποίων θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.α.  »

Περιοδικό FORMA

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει... Αποτελεσματικό και απολυτά κατανοητό στον αναγνώστη!!!! Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!»

Τάσος Ζαχαριάδης, Διαιτητής ΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Το βιβλίο σας ''Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό & διατροφή'' είναι ένα άκρως ενημερωμένο, γεμάτο σημαντικές πληροφορίες, απλά και κατανοητά γραμμένο για το μέσο αναγνώστη. Το διάβασα σε ένα βράδυ… Μου άρεσε ιδιαίτερα που διάβασα το προσωπικό σας βίωμα και ιδιαίτερα τα κεφάλαια για τη νόσο crohn και ελκώδη κολίτιδα. Είναι ένα υπέροχο βιβλίο που διευρύνει τους διατροφικούς ορίζοντες και σε μαθαίνει πολλά που αγνοείς! Συγχαρητήρια!»

Κατερίνα Λούπη, Υπεύθυνη Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Τί είναι αυτός ο τύπος? Πολύ θα ήθελα να δω τί γράφει. Και ο πρόλογος του Καθηγητή? Επιβεβαιώνει την εγκυρότητα των γραφόμενων. Τα ρομάντζα αρχίζουν να έχουν επιστημονικό φαινότυπο. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί εντελώς. Σας χαιρετώ»

Φωτεινή Ν Σκοπούλη, Καθηγήτρια Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0/5

.

«Αγαπητέ κ. Γρηγοράκη, διάβασα το τελευταίο βιβλίο σας «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» και ομολογουμένως έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια!!!»

Πάττυ Ισμυρλόγου, Επιχειρηματίας 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Tο βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» μας μυεί εμπεριστατωμένα στην έννοια της ανοσοπροστατευτικής διατροφής. Δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι γιατί μην ξεχνάμε πως «Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία». Εύχομαι πραγματικά να έχει μεγάλη ανταπόκριση. Εξαιρετική δουλειά!»

Δώρα Τζάνη, Δημοσιογράφος εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή». ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!»

Ρούλα Χαραλαμπίδου, Οικιακά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Αγαπητέ κ. Γρηγοράκη, ξενύχτησα απόψε διαβάζοντας το μοναδικό βιβλίο σας. Δεν θέλω να μακρηγορήσω παρόλο που κάλλιστα θα μπορούσα καθώς πιστεύω κι εγώ ότι έχω κάποιο αυτοάνοσο κι επίσης έχω χάσει δυο αγαπημένους φίλους από αυτοάνοσα (μυασθένεια και νόσο Crohn)... Όμως αυτό που θέλω να σας πω είναι το ποσό κατατοπιστικός και εύστοχος είστε στην έρευνα σας. Το έργο σας πρόκειται για ένα επιστημονικό έργο όπου μας εξηγείτε τη λειτουργία/μορφή/χρήση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και των κυττάρων, μας συμβουλεύετε διατροφικά σαν να σας είχαμε επισκεφτεί στο γραφείο σας και με συχνή επανάληψη (αν δεν κάνω λάθος επαναλαμβάνετε κάποιες φορές) μας βοηθάτε να συγκρατήσουμε τα καίρια σημεία. Δυστυχώς, όπως λέτε και εσείς, τα αυτοάνοσα καλπάζουν και είναι αλήθεια ότι είναι σε μεγάλο βαθμό στο χέρι μας (όσο είναι φυσικά) να τα καταπολεμήσουμε... αλλάζοντας διάθεση και συνήθειες, διατροφικές και άλλες. Δεν είναι δύσκολο κι όμως πολλές φορές δυσκολευόμαστε να το κάνουμε. Είναι τόσο βολική κ ύπουλη η κακιά συνήθεια που δυστυχώς ξεχνάμε ότι αρκεί να γίνει η αρχή και μετά είναι μόνο θέμα... συνήθειας! Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το βιβλίο.»

Με εκτίμηση,

Ξένια Κακάκη,  Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Δημήτρη σε ευχαριστούμε για τη στήριξη τόσα χρονιά!! Ακόμα και να μην πάσχετε από αυτοανοσο, διαβάστε το βιβλίο γιατί κανένας μας δεν πιστεύει ότι ξαφνικά μπορεί να του συμβεί!!! Με εκτίμηση στον Δημήτρη Γρηγοράκη για τη μελέτη τόσων χρόνων!!»

Μαρία Αγγελοπούλου, Οικιακά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Σε μια εκτενή μελέτη 400 σελίδων, ο γνωστός κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση στην πρόληψη και αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Σύμφωνα με την άποψη του, ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών. Το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη μάς μυεί εμπεριστατωμένα στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής, καθώς στο πρώτο του μέρος περιγράφονται οι βασικές αρχές της διατροφικής προστασίας του ανοσοποιητικού.»

Περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Συνολικά,θα ταξινομούσα με απόλυτη βεβαιότητα το βιβλίο του Δρ Δημήτρη Γρηγοράκη Αυτοάνοσα,Ανοσοποιητικό & Διατροφή μέσα στα κορυφαία βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για τις πρακτικές πληροφορίες που περιέχει όσο και για το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ευκολοδιάβαστο! Θα συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής αλλά και της υγείας των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα και θα αποτελέσει οδηγό για την επιστημονίκη κοινότητα!»

Νίκος Θεοδωράκης, Διατροφολόγος BSc

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Κύριε Γρηγοράκη, επιτρέψτε μου καταρχάς να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγγραφή του βιβλίου σας με τίτλο Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή. Είναι ένας πραγματικός θησαυρός και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το μήνυμα του βιβλίου σας, ότι η σωστή διατροφή μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση αυτοάνοσων ασθενειών που ταλανίζουν πολλούς από εμάς, είναι ελπιδοφόρο και ανθρώπινο.

Το διάβασα, το μελέτησα και το συμβουλεύομαι πλέον σε καθημερινή βάση. Επιτρέψτε μου επίσης να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες  συμβουλές  που μας δίνετε συνεχώς μέσα από τις εκπομπές της τηλεόρασης, τα βιβλία σας και τις συνεντεύξεις σας. Όλα αυτά τα παρακολουθώ ανελλιπώς και με μεγάλο ενδιαφέρον. Έμαθα από εσάς να διαχειρίζομαι τη καθημερινή μου διατροφή. Να είσαστε καλά!»

Σωτηρία Παπακωνσταντίνου, Οικιακά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Μία πραγματικά μεγαλειώδης έκδοση ! Εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα με σκοπό την προσέγγιση της διατροφοκεντρικής παρέμβασης σε αυτή τη μεγάλη γκάμα που ονομάζεται Αυτοάνοσα Νοσήματα !! Είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει όχι μόνο τους ανθρώπους που υφίστανται μία αυτοάνοση κατάσταση και τους οικείους τους, αλλά και την επιστημονική κοινότητα ! Πραγματικά ένα βιβλίο πολύ πρωτοποριακό, όχι μόνο για τα δεδομένα της Ελλάδας! Καλοτάξιδο !!! Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά !»

Μάνθα Κασκάνη, Διατροφολόγος BSc

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Σήμερα πήρα το καινούργιο βιβλίο του Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ». Είναι Υπέροχο!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!»

Sabine Kastner, Ιδιωτική Υπάλληλος 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

,

«Πιο επίκαιρη από ποτέ, η ρήση "Η διατροφή σου, το Φάρμακο σου" του Ιπποκράτη μετουσιώνεται πλήρως στο σύγγραμμα αυτό, σε ότι αφορά στο ανοσοποιητικό, τα αυτοάνοσα και τη διατροφή μας. Ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο βιβλίο, αποτυπωμένο τόσο απλά για το κοινό όσο και μεθοδικά για τον "ειδικό". Απαραίτητο δε, σε όλους.»

Δημήτρης Πέτσιος, Διατροφολόγος MSc

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Ένα βιβλίο, σημαντικό εγχειρίδιο, πραγματικά εμπεριστατωμένο περιγράφοντας διατροφικές αρχές για την προστασία του ανοσοποιητικού που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!!! Συγχαρητήρια Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη»

Ιωάννα Βασιλακοπούλου, Διατροφολόγος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Αγαπητέ κ. Γρηγοράκη η επιτυχία του βιβλίου σας «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» είναι δεδομένη και είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσει πολύ κόσμο! Καλοτάξιδο!!»

Μαργαρίτα Μπουλούμπαση, Διατροφολόγος    

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

« Ένα καταπληκτικό βιβλίο που αφορά όλους όσους θέλουν να προστατέψουν την υγεία τους και την υγεία των αγαπημένων τους. Ένας πολύτιμος οδηγός για άτομα με αυτοάνοσα!Απλό ,κατανοητό σε όλους! Καλοτυπωμένο και καθόλου κουραστικό απ την αρχή ως το τέλος! Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει γνωστό στην παγκόσμια επιστημονική Κοινότητα. Συγχαρητήρια στον κύριο Γρηγοράκη και τον ευχαριστούμε για τα συγγράμματα του, αλλά και τις καθημερινές του προσπάθειες να μας ανοίξει τα μάτια!»

Ιωάννα Πελεκάση

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη είναι απλά καταπληκτικό!

Είναι πραγματικά εξαιρετική η εργασία που έχει γίνει!»

Ελένη Φιλίνη, Ηθοποιός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Το βιβλίο «Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή» του κλινικού διαιτολόγου-διατροφολόγου Δρα Δημήτρη Γρηγοράκης είναι πολύ - πολύ ενδιαφέρον!

Ελλη Παπαγγελή, Παρουσιάστρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

.

«Αυτοάνοσες διαταραχές; Υπάρχει λύση! Μάθε τα πάντα για τα αυτοάνοσα νοσήματα και πώς οι θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπισή τους. Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών! Αναρωτιέσαι αν υπάρχει λύση; Μπορείς να το μάθεις διαβάζοντας όλες τις λεπτομέρειες μέσα από το νέο βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, του πανελληνίως γνωστού Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου PhD, ιδρυτή και επιστημονικού διευθυντή του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ».

Missbloom.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Το βιβλίο του εξαιρετικού συναδέλφου Δρ Δημήτρη Γρηγοράκη, παρουσιάζει, για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, την διατροφική αντιμετώπιση των ασθενειών  του ανοσοποιητικού συστήματος. Παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο, όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, τεκμηριωμένες μέσα από τη διεθνή βιβλιογραφία. Πιστεύω ότι το βιβλίο «Διατροφή, Ανοσοποιητικό & Αυτοάνοσα Νοσήματα» θα αποτελέσει ένα βασικό εγχειρίδιο, όχι μόνο για τους ασθενείς και τις επιστημονικές ειδικότητες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά, αλλά και για την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα».

Λάμπρος  Συντώσης, Καθηγητής Διατροφής – Διαιτολογίας Τμήμα Επιστήμης της Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Πόλεμο στα αυτοάνοσα κηρύσσει Έλληνας διατροφολόγος. Στο νέο του βιβλίο «Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή» ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης αναλύει πώς η διατροφή μπορεί να αποτρέψει την εκδήλωση αυτοάνοσων νοσημάτων (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.). Σε μια εκτενή μελέτη 400 σελίδων, ο γνωστός κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση στην πρόληψη των αυτοάνοσων νοσημάτων. Κατά την άποψη που παρουσιάζει ο Δρ. Γρηγοράκης στο βιβλίο του «Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή» (εκδόσεις Μίνωας), ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών. Αυτό επιβεβαιώνεται διαρκώς, από ολοένα και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις που σημειώνονται στο συγκεκριμένο πεδίο έρευνας.»

Protothema.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και με μια γρήγορη ανάγνωση στον τομέα που με ενδιέφερε δείχνει ότι έχει δουλέψει σοβαρά με πολύ αγάπη μεταδίδοντας τις γνώσεις του στους ασθενείς που πιστέψτε με έχουν πολύ ανάγκη για αληθινά λόγια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα αυτοάνοσα...

Σε ευχαριστούμε πολύ Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και συνέχισε έτσι με αγάπη, δύναμη και φώτιση....»

Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηθοποιός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Παρέλαβα σήμερα το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» και το έχω ήδη ξεκινήσει. Ήδη με έχει συνεπάρει. Εξαιρετική δουλειά. Είμαι σίγουρη ότι θα το  διαβάσω μέσα σε λίγες ημέρες. Να τονίσω ότι πρώτη φορά στην ζωή μου ταυτίστηκα με ένα βιβλίο. Βρήκα πράγματα μέσα που με αφορούν. Λες και γράφτηκε για εμένα. Και στην εισαγωγή σας όμως βρήκα πολλά κοινά στοιχεία δικά σας με εμένα. Και έχω να πω ένα. Οφείλω και εγώ να αλλάξω, για να μπορώ να μεγαλώσω τα διδυμάκια μου.

Με τιμή, Υ.Σ Υπέροχο το βιβλίο.»

Ειρήνη Κοκμοτού, Ιδιωτική υπάλληλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

  «Το βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη είναι εξαιρετικό!! Η δουλειά που έχει γίνει για τη συλλογή του υλικού του είναι   πραγματικά τεράστια. Μάλιστα το έχω συστήσει και σε δύο φίλες μου, οι οποίες ενθουσιάστηκαν κυριολεκτικά με το θέμα του!»

Λόλα Νταιφά, Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Star Channel.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

«Έχοντας τρία αυτοάνοσα νοσήματα, τουλάχιστον τόσα γνωρίζω... νομίζω ότι το νέο βιβλίο ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη ήρθε στην  κατάλληλη στιγμή. Σ' ευχαριστώ Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη!»

Έλενα Καλογρίτσα, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

Κριτική για Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή

Γράψε την κριτική για το βιβλίο. Προαιρετικά στείλτε τη φωτογραφία σας στο info@logodiatrofis.gr

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%