• Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 | 04:15
Το Logodiatrofis.gr σταθερά στα κορυφαία site διατροφής Το Logodiatrofis.gr σταθερά στα κορυφαία site διατροφής

Σύμφωνα με το έγκυρο Μηνιαίο περιοδικό «New Technology OnLine» (Τεύχος Απριλίου 2017) το Logodiatrofis.gr κατατάσσεται στις TOP ιστοσελίδες υγιεινής διατροφής.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, οι απανταχού fans της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής διαθέτουν τις δικές τους διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης

Στις εν λόγω ιστοσελίδες μπορούν να βρουν συνταγές, συμβουλές διατροφής, ενημερωτικούς οδηγούς για προϊόντα και πολλά άλλα. Αν και εσείς είστε πλέον έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τότε σας προτείνουμε τα ιδανικότερα sites διατροφής που θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

www.logodiatrofis.gr

Αν λόγω... διατροφής δεν βλέπετε ακόμα αποτελέσματα στο σώμα σας, παρα το γεγονός ότι γυμνάζεστε συχνά, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το logodiatrofis.gr. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σας παρέχει πλήθος πληροφοριών και άρθρων σχετικά τη σωστή διατροφή, αλλά και την υγεία, μαθαίνοντάς σας πώς να προστατεύετε οργανισμό σας και να τρέφεστε πιο υγιεινά.

Μεταξύ άλλων το OnLine προτείνει: Το lovecooking.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για ισορροπημένη διατροφή.  Η ιστοσελίδα nutritheories.gr που δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα, τη Φανή, τη Χριστίνα και την Αγγελική, αποτελεί ένα μοναδικό οδηγό για τη διατροφή και την υγεία. Στο healthyliving.gr θα βρείτε πλούσια θεματολογία για την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία κ.ά.. Στο e-diatrofi.org θα μάθετε χρήσιμα μυστικά διατροφής, αλλά και ομορφιάς, είναι αναρτημένα και έτοιμα να σας αποκαλυφθούν και να σας ενημερώσουν, ώστε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να δείχνετε πιο όμορφοι. Στο iatronet.gr θα βρείτε ιατρικό λεξικό, μετρητές ευεξίας και πληθώρα ειδήσεων γύρω από την υγεία, την διατροφή, την άσκηση και την ομορφιά

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%