Ειδήσεις

Δίαιτα DETOX μετά τις γιορτές Με άποψη...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2018!

Οι γιορτές τελείωσαν και διάφορες έρευνες δείχνουν ότι πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν έως 2 κιλά επιπλέον στα ζύγισμα της «επόμενης ημέρας», ως αποτέλεσμα της διατροφικής υπερβολής που συνοδεύει τη συγκεκριμένη περίοδο.

Από την άλλη, Ψυχραιμία! Το καλοκαίρι αργεί ακόμα και επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για τη βελτίωση της βιολογικής ισορροπίας. Η μετα-εορταστική διατροφή θα πρέπει αποτελέσει «αντίβαρο» με στόχο τη μείωση όλων εκείνων που ενδεχομένως αυξήθηκαν: από τα κιλά μέχρι και τους παθολογικούς βιολογικούς δείκτες.

Αυτή λοιπόν είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ήπιας αποτοξίνωσης (Detox) του οργανισμού σας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το βιβλίο μου, «Η Δίαιτα Detox» που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 06/01/2018 με την Κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου» θα σας βοηθήσει από τη μία πλευρά να αποφύγετε «επιβαρυντικές» τροφές που είναι πλούσιες σε συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν το αλκοόλ, η ζάχαρη, το αλάτι, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, junk food, το κρέας, τα πλήρη γαλακτοκομικά, τα σφολιατοειδή, τα γλυκά, το βούτυρο και η μαγιονέζα. Οι τροφές αυτές εκτός των άλλων περιέχουν βλαβερά κορεσμένα (ζωικά) και τρανς λιπαρά.

Από την άλλη, μέσω της δίαιτας Detox θα μπορέσετε να εφαρμόσετε προστατευτικές πρακτικές που ενισχύουν σημαντικά την ανοσοποιητική λειτουργία. Με απλά λόγια θα αποκτήσετε περισσότερη δύναμη, ενέργεια και φυσικά θα θωρακίσετε την υγεία σας.

Η Δίαιτα DETOX που κυκλοφορεί μαζί με την Κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου» αυτό το Σάββατο, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να αδυνατίσετε με ασφάλεια, χωρίς να πεινάσετε!

Με βάση αυτό το δεδομένο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - ΔιαιτολόγοςΔημήτρης Γρηγοράκης
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος,PhD
Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
Κολωνάκι: Σκουφά 32 & Δημοκρίτου, ΤΚ. 106 73Τηλ.: 2103647517, 2103617502, 2103615603 - Fax: 2103615603
Άνω Πατήσια: Πρόμπονα 27 & Επινίκου, ΤΚ. 111 43Τηλ.: 2102520977, 2102582465 - Fax: 2102582465
Email: grigorakis@logodiatrofis.gr

Δείτε επίσης

Το μουρουνέλαιο στη βρεφική διατροφή

Το μουρουνέλαιο στη βρεφική διατροφή

«Γερά παιδιά από κούνια»: Γνωστή λαϊκή φράση η οποία υπό μία έννοια υποδηλώνει και το ρόλο της διατροφής στη διαμόρφωση της μελλοντικής υγείας του παιδιού.!

Επίπεδη κοιλιά και διατροφή (Διαιτολόγιο)

Επίπεδη κοιλιά και διατροφή (Διαιτολόγιο)

Η διατροφή για την αντιμετώπιση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς που ετοίμασα για εσάς ξεχωρίζει για τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, σε συνδυασμό με την απώλεια βάρους. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία