• Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 | 21:34
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εαρινό συμπόσιο της Ε.Α.Ε. με ομιλητή τον Δρ. Δ.Γρηγοράκη Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εαρινό συμπόσιο της Ε.Α.Ε. με ομιλητή τον Δρ. Δ.Γρηγοράκη

Ομιλητής ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης με θέμα "Νέα δεδομένα για τη διατροφική πρόληψη, της παχυσαρκίας, διαταραχών ανοσοποιητικού και του καρκίνου".

Ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης αποδέχτηκε την πολύ τιμητική πρόσκληση του Παραρτήματος Λειβαδιάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας να περιληφθεί μεταξύ των Ομιλητών, όπως οι Διακεκριμένοι Καθηγητές Ιατρικής κ. Συρίγος και κ. Μελισσάς, αναπτύσσοντας το θέμα «Νέα δεδομένα για τη διατροφική πρόληψη της παχυσαρκίας, διαταραχών ανοσοποιητικού και του καρκίνου»!

Έτσι έκλεισε τον κύκλο των εκδηλώσεων της φετινής περιόδου το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας στη Λιβαδειά με τη διοργάνωση του Εαρινού Ιατρικού Συμποσίου. Θέμα τη εκδήλωσης ''Οι ανακαλύψεις της ιατρικής επιστήμης χαρίζουν υγεία και χαρά στη ζωή μας''. Ομιλητές δύο καθηγητές πανεπιστημίου και ένας διακεκριμένος κλινικός διαιτολόγος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%