• Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 | 22:19
Μοσχαρίσια φιλέτα με οξύμελο
Μοσχαρίσια φιλέτα με οξύμελο

Για να φτιάξετε ένα υπέροχο πιάτο δεν χρειάζεστε πολλά πράγματα.

Θέλετε μόνο τα σωστά υλικά. Αγνό ελαιόλαδο GAEA Vranas, ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο, λίγο λευκό κρασί μυρωδάτο θυμάρι. Και λίγο πριν το τέλος, το άγγιγμα της τελειότητας: γλάσο GAEA από μέλι και βαλσάμικο. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα. 

Χρόνος εκτέλεσης: 15΄

Υλικά για 4 μερίδες

  • 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 3 κ/σ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο GAEA Estate Vranas
  • ½ κ. γλυκού θυμάρι
  • ¼ φλιτζ. λευκό κρασί
  • ¼ φλιτζ. GAEA Oξύμελo
  • αλάτι
  • πιπέρι φρέσκο

Προετοιμασία

  • Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά φιλετίνια και τα αλατοπιπερώνουμε.
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι λίγο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο GAEA Estate Vranas να ζεσταθεί και προσθέτουμε το θυμάρι.

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα φιλετίνια στο τηγάνι και τα σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές
  • Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά ακόμα.
  • Προσθέτουμε το GAEA Oξύμελo και συνεχίζουμε στη φωτιά για ένα λεπτό περίπου ακόμα.
  • Αποσύρουμε και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%