• Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 | 21:18
Μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα Μωσαϊκό διαφορετικό από τα άλλα... Με πραλίνα φουντουκιού και ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Χρόνος Προετοιμασίας - Εκτέλεσης: 20'

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο μπισκότα "ΠΤΙ-ΜΠΕΡ" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
  • 70 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 15 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 100 γρ. γάλα
  • 85 γρ. φουντούκια σπασμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε σε μια λεκάνη τη λευκή σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Βράζουμε το βούτυρο μαζί με το γάλα και το προσθέτουμε μέσα στη σοκολάτα.
  2. Μόλις λιώσει, προσθέτουμε την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά, έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ σπασμένα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Στρώνουμε σε αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες, αφού το ξεφορμάρουμε, γαρνίρουμε με σπασμένα φουντούκια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%