• Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 | 19:32
Πλήθος επωνύμων στη βραδινή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016 Πλήθος επωνύμων στη βραδινή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Το αδιαχώρητο στο πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι!

Πλήθος επωνύμων συνέρευσε προκειμένου να γιορτάσει την Ημέρα Διατροφής μαζί με το γνωστό Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και φυσικά για να ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Ανήμερα της Ημέρας Διατροφής διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής για καλύτερη υγεία.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη - Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας - Διατροφολογίας και Μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Σόφη Πασχάλη - Γυμνάστρια και Έλλη Παπαγγελή - Παρουσιάστρια.

Τη βραδινή εκδήλωση της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» τίμησε πλήθος επωνύμων και κόσμου. Μεταξύ άλλων: Σόφη Πασχάλη, Έλλη Παπαγγελή, Κατερίνα Σκενδέρη, Ελένη Φιλίνη, Λόλα Νταϊφά, Ντέσσυ Κουβελλογιάννη, Πάρης Βαλταδώρος, Θάνος Καλλιώρας, Κατερίνα Ζαγοραίου, Νικολέττα Ράλλη, Τίνα Μιχαηλίδου, Γιώργος Τσούκαλης, ο καθηγητής ογκολογίας Γιάννης Καραϊτιανός, οι γνωστοί δικηγόροι Δημήτρης Βερβεσσός, Φώτης Χατζηφώτης, Δημήτρης Χατζημιχάλης, οι πλαστικοί χειρούργοι Αθανάσιος Χριστόπουλος και Πάνος Γεωργίου, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Billy Joe, ο εκδότης Σταύρος Πασχάκης, οι δημοσιογράφοι Εύα Ντελιδάκη και Γιάννης Βίτσας, καθώς και πολλές ακόμα εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων των παρευρισκομένων στο Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλιά του, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφορμή για διπλό εορτασμό πέρα από την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Βϊτσας ,η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και ο σχεδιαστής μόδας Πάρης Βαλταδώρος

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαγοραίου

 

Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα

Έλλη Παπαγγελή - Παρουσιάστρια, Σόφη Πασχάλη - Γυμνάστρια

Νικολέττα Ράλλη Παρουσιάστρια/Μοντέλο

Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη - Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας - Διατροφολογίας


Η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Η Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων του Star Channel Λόλα Νταϊφά

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό των εκδηλώσεων θα βρείτε στο: http://logodiatrofis.gr/imera-diatrofis-2016-post

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%