• Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 | 21:07
Οι νικητές του διαγωνισμού Logodiatrofis.gr, με δώρο LANES FlexAde Xtra Οι νικητές του διαγωνισμού Logodiatrofis.gr, με δώρο LANES FlexAde Xtra
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι 5 ΝΙΚΗΤΕΣ ( του διαγωνισμού Logodiatrofis.gr - LANES) που κερδίσαν από 2 (δύο) συσκευασίες Lanes FlexAde Xtra.

 

Οι νικητές είναι:

  1. Effie Grigoriou
  2. Μαρία Μαράκι
  3. Fotini Kakarikou
  4. Kostas Kaunis
  5. Xristina Psarrou

Παραλαβή Δώρων

  • Οι νικητές που κατοικούν Εντός Αττικής, θα πρέπει να προσέλθουν από τα Κεντρικά μας γραφεία (Άνω Πατήσια - Προμπονά 27, τκ. 11143, Τηλ.210 2520977)  κατόπιν συνεννόησης, για να παραλάβουν το δώρο τους (σε περίπτωση επιθυμίας αποστολής των δώρων, αναλαμβάνουν τα Έξοδα Αποστολής).
  • Οι νικητές που κατοικούν Εκτός Αττικής, παρακαλούνται να μας στείλουν τα στοιχεία τους είτε με e-mail στο info@logodiatrofis.gr, είτε με προσωπικό μήνυμα στο FB Official page logodiatrofis.gr στο facebook.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους πήραν μέρος στο διαγωνισμό!
Συνεχίστε να διαβάζετε τα "Νέα της Διατροφής" από το Logodiatrofis.gr και εμείς θα συνεχίζουμε να σας δείχνουμε την αγάπη μας με Νέους Διαγωνισμούς και Ακόμα Περισσότερα Δώρα!!!

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τους όρους...
(Όρος 8.) Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο, το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.


Δείτε το διαγωνισμό ΕΔΩ!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%