• Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 | 11:47
NOVARTIS HELLAS | ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»  NOVARTIS HELLAS | ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ  ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»

NOVARTIS HELLAS: 16.000 ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

 

2-4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα - 1ο Δημοτικό Ιατρείο 
8-9 Δεκεμβρίου στο Αιγάλεω - Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Γ. Ρίτσος
Ώρες επίσκεψης: 09.00 – 18.00

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2015 – Η Novartis, έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον ασθενή, υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους δύο μήνες το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής». Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και πραγματοποιείται με τη στήριξη των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Κοζάνης, Σερρών, Λαμιέων, Ηρακλείου Κρήτης και Πύργου,  καθώς και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ). 

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, μέσα από την παροχή δωρεάν ελέγχων στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους καθώς και του προσδόκιμου επιβίωσής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με φορείς και επιστήμονες, διασφαλίζοντας καινοτόμες λύσεις και πρόσβαση στην υγεία για τους ασθενείς και την κοινωνία, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής», εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους πολίτες κάθε περιοχής παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλονται δωρεάν στους ακόλουθους διαγνωστικούς ελέγχους:

  • Σπιρομέτρηση
  • Οφθαλμολογικός έλεγχος
  • Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)
  • Έλεγχος Αρτηριακής Πίεσης

Το πρόγραμμα έχει ήδη επισκεφθεί διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε όλους τους πολίτες. Ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου από τη Λαμία και ακολούθησαν η Κοζάνη, το Ηράκλειο Κρήτης, η Καστοριά, ο Πύργος Ηλείας και οι Σέρρες. 
Επόμενοι σταθμοί είναι η Αθήνα και το Αιγάλεω όπου και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα:

  • 2-4 Δεκεμβρίου, Αθήνα – 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αθηνών, Σόλωνος 78
  • 8-9 Δεκεμβρίου, Αιγάλεω – Δημοτικό Πνευματικό Αιγάλεω Κέντρο Γιάννης Ρίτσος

Λίγα Λόγια για τη Novartis 
Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένo χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φάρμακα, οφθαλμολογικές θεραπείες και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα. 
Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια, ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 120.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου. 
Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις διαδικτυακές διευθύνσεις: 
http://www.novartis.com
www.novartis.gr

Η Novartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο 
http://twitter.com/novartis. 

 


Για περισσότερες πληροφορίες:

Φωτεινή Μπαμπανάρα
Τηλ: 210 2897345
Κινητό: 6944933067
foteini.bampanara@novartis.com
www.novartis.com

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

Σχετικά άρθρα

0%