• Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 | 19:21
ΟΚ! Anytime Markets: 5 Διακρίσεις στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 ΟΚ! Anytime Markets: 5 Διακρίσεις στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018

Η OK! Anytime Markets ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά αποσπώντας 5 διακρίσεις στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie Bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών). Η διοργάνωση των βραβείων έγινε από το περιοδικό Franchise Business.

Πιο συγκεκριμένα η OK! Anytime Markets διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • BEST LOGISTICS STRATEGY silver βραβείο: για τις επιχειρησιακές πρακτικές στην εφοδιαστική αλυσίδα με στόχο τον εξορθολογισμό της, τη μείωση κόστους και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τον πελάτη.
  • BEST WOMAN FRANCHISOR gold βραβείο: τιμητική διάκριση για την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Δέσποινα Ξυνού για τις συνολικές επιδόσεις της Ok! Anytime Markets, σε θέματα ανάπτυξης, αποτελεσμάτων και καινοτομίας.
  • MOST LOYAL NETWORK silver βραβείο:  διάκριση για την πιστότητα του δικτύου δικαιοδόχων αναφορικά με την ανανέωση και την διάρκεια των υφιστάμενων συμβάσεων δικαιόχρησης.
  • CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE bronze βραβείο:  διάκριση για τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών υλοποιώντας πελατοκεντρική στρατηγική και διαθέτοντας τις κατάλληλες οργανωτικές δομές, συστήματα και διαδικασίες
  • TOTAL FRANCHISE SUPPORT bronze βραβείο: διάκριση για την κορυφαία υποστήριξη, αναφορικά με τις υποδομές, στελέχωση και οργάνωση του τμήματος λειτουργίας, διαδικασιών παρακολούθησης και ελέγχου, χρήση KPIs, διενέργεια mystery shopping, R&D.
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%