• Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 | 11:21
Όροι διαγωνισμού με δώρο προϊόντα Δημητρίου Όροι διαγωνισμού με δώρο προϊόντα Δημητρίου

Οι Όροι του Διαγωνισμού (Logodiatrofis.gr), με δώρο προϊόντα από τα καταστήματα γαλακτοπωλείον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 
 
 
 
 

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δωροθέτης: Γαλακτοπωλείον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Διοργανώτρια: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 1:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.

Δώρο

Δωροεπιταγή αξίας 15€ , για αγορές από τα καταστήματα γαλακτοπωλείον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, σε 10 τυχερούς.

Τρόπος συμμετοχής

Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.logodiatrofis.gr, αποδεχόμενοι τους όρους GDPR.

Facebook (10 νικητές): 'LIKE' (προαιρετικά) στο προφίλ του Logodiatrofis.gr στο facebook, 'tag' 3 φίλους στα σχόλια της φωτογραφίας (facebook) και 'SHARE' στην φωτογραφία του Διαγωνισμού (προαιρετικά) η οποία βρίσκεται στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο Facebook.

Instagram (5 νικητές): 'LIKE' (προαιρετικά) στο προφίλ του Logodiatrofis.gr στο instagram, 'tag' 5 φίλους στα σχόλια της φωτογραφίας (Instagram).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ»
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 4. Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας), θα ανακηρυχθούν οι νικητές του διαγωνισμού.
 5. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο, ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.
 6. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 7. Το δώρο θα πρέπει να παραληφθεί από το νικητή το αργότερο εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση του ονόματός του. Για την παραλαβή του Δώρου θα πρέπει να προσέλθετε σε ένα από τα καταστήματά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 1) Χολαργός - Μεσογείων 188, 2) Άνω Γλυφάδα - Γούναρη 35 , 3) Π. Φάληρο - Ζησιμοπούλου 93, 4) Παγκράτι: Φιλολάου 87 5) Βύρωνας: Χρ. Σμύρνης 114 & Αγ. Σοφίας. Με την επίδειξη του email που θα αποσταλλεί στους νικητές σε ένα από τα 5 γαλακτοπωλεία θα μπορούν να εξαργυρώσουν την «δωροεπιταγή» των 15€.
 8. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 9. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%