• Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 | 13:36
Όροι διαγωνισμού Logodiatrofis.gr, με δώρο μια κούτα με γλαστράκια βασιλικού Gkikas Farm Όροι διαγωνισμού Logodiatrofis.gr, με δώρο μια κούτα με γλαστράκια βασιλικού Gkikas Farm

Οι Όροι του Διαγωνισμού (logodiatrofis.gr), με δώρο μια κούτα με γλαστράκια βασιλικού Gkikas Farm

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Έπαθλο διαγωνισμού: 5 (πέντε) τυχεροί από 1 (μια) κούτα με γλαστράκια βασιλικού Gkikas Farm.

Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 15:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ.

Τρόπος συμμετοχής

Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει:

 • Για το Facebook (3 νικητές), να κάνουν LIKE στη σελίδα του Logodiatrofis.gr  (fb.com/Logodiatrofisgr/) και στο προφίλ του ''Gkikas Farm'' στο Facebook (fb.com/gkikasfarm/), SHARE στο προφίλ τους στο FB τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 3 φίλους τους.
 • Για το Instagram (2 νικητές), να κάνουν Follow στη σελίδα του Logodiatrofis.gr στο Instagram και tag 3 φίλους τους στα σχόλια.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «GKIKAS FARM» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ»
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 4. Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας), θα ανακηρυχθούν οι νικητές του διαγωνισμού.
 5. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο, ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.
 6. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 7. Το δώρο θα πρέπει να παραληφθεί από το νικητή το αργότερο εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση του ονόματός του. Αν ο νικητής κατοικεί στην Αττική, θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος για να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα βαρύνουν το νικητή. Σε περίπτωση αποστολής για νικητές ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα βαρύνουν τη Διοργανώτρια και ο κίνδυνος βαρύνει το νικητή.
 8. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από τη Διοργανώτρια, δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο, το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 9. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 10. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 12. Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του από την εταιρία Courier (Γενική Ταχυδρομική) λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 13. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
 14. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό αυτόματα αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμου, καθώς και τους όρους GDPR (θα τους βρείτε στους όρους χρήσης του site).
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%