• Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 | 18:49
Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό του logodiatrofis.gr, με δώρο 6 συσκευασίες ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό του logodiatrofis.gr, με δώρο 6 συσκευασίες ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Έπαθλο διαγωνισμού: 6 (έξι) συσκευασίες ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (5 τυχεροί - από 6 συσκευασίες ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ο καθένας).
Αναλυτικά: 2 συσκευασίες Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Αρχοντικός 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Decaf 96 γρ.
Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 μ.μ.

 

Τρόπος συμμετοχής
Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr, για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να πραγματοποιήσουν "LIKE" στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο facebook, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτούς των όρων εγγραφής.
Επιπλέον, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν "LIKE & SHARE" στην φωτογραφία του Διαγωνισμού η οποία βρίσκεται στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο facebook. Και τέλος να απαντήσουν με Comment στη φωτογραφία στο facebook, στην ερώτηση «Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος».

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «NESTLE» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ»
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 • Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας), θα ανακηρυχθούν οι νικητές του διαγωνισμού.
 • Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο, ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.
 • Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 • Το δώρο θα πρέπει να παραληφθεί από το νικητή το αργότερο εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση του ονόματός του. Αν ο νικητής κατοικεί στην Αττική, θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος για να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα βαρύνουν το νικητή. Σε περίπτωση αποστολής για νικητές ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα βαρύνουν τη Διοργανώτρια και ο κίνδυνος βαρύνει το νικητή.
 • Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από τη Διοργανώτρια, δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο, το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 • Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 • Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 • Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του από τη Γενική Ταχυδρομική λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 • Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

Σχετικά άρθρα

0%