• Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 | 10:02
29 Σεπτεμβρίου | Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 29 Σεπτεμβρίου | Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν την υποστήριξή τους για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, οργανώνοντας τις  δικές  τους δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την ανάληψη δράσης ,και ανυπομονούμε να ακούσουμε τα σχέδιά σας για την Παγκόσμια Ημέρα της καρδιάς 2016.

Φέτος έχουμε φτιάξει  τρεις αφίσες και ένα φυλλάδιο τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε για να υποστηρίξετε τις  εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα και θα είστε σε θέση να κατεβάσετε τα υλικά απευθείας από αυτό το site. Θα είστε επίσης σε θέση να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να κατεβάσετε όλα τα νέα υλικά.

Για να ενημερωθείτε για την  Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, συμπεριλαμβανομένης της εκστρατείας και των μηνυμάτων κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και για προτάσεις για το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: worldheartday.org/campaign-toolkit/ Αν θέλετε να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από e-mail, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: communications@worldheart.org.

Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 2016

Πρόσκληση και Πολιτική 

Το όραμά μας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 2016 είναι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και οι φορείς χάραξης πολιτικής να απαντήσουν στην έκκληση μας για την εφαρμογή αξιόπιστων και κατάλληλων για τον συγκεκριμένο σκοπό επιτήρησης συστημάτων παρακολούθησης για τα καρδιαγγειακά νοσήματα (CVD), με σκοπό την πρόληψη , τη θεραπεία και τον έλεγχο των καρδιαγγειακών νοσημάτων . 

Η ανάγκη για αξιόπιστα δεδομένα γύρω από τα  καρδιαγγειακά νοσήματα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Τα CVD παραμένουν  η υπ 'αριθμόν ένα αιτία των  παγκόσμιων θανάτων και έχουν  μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Με την εφαρμογή της έκκλησης της πολιτικής και της  δέσμευσης για την αξιόπιστη συλλογή δεδομένων, έχουμε μια πραγματική ευκαιρία για να παρέχουμε  αποδείξεις που θα οδηγήσουν στη διατύπωση των ακριβών πολιτικών και νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των CVD.

Δείτε περισσότερα στο http://worldheartday.org/resources/worldheartday.org/campaign-toolkit/ 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%