• Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 | 11:04
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δ.Παπαδημητρίου εμπιστεύεται το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δ.Παπαδημητρίου εμπιστεύεται το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δημήτρης Παπαδημητρίου εμπιστεύεται για τη διατροφή του τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Ο κόσμος της ιστιοπλοΐας έχει κάθε λόγο να γιορτάζει αφού το μέλλον του νεαρού Δημήτρη Παπαδημητρίου προδιαγράφεται λαμπρό.

Ο Δ.Παπαδημητρίου κατάφερε να ξεχωρίσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα LASER 4,7 Youth στο Κίελο της Γερμανίας κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στη Γαλλία.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: « Από την πρώτη στιγμή η αγωνία μου, το άγχος μου και προσπάθειά μου ήταν να μάθω το σκάφος. Ήθελα να μάθω τα μυστικά του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να γίνω ανταγωνιστικός. Έτσι έκανα περισσότερες προπονήσεις (4 φορές την εβδομάδα από 2-3 ώρες την κάθε φορά) . Το Laser όμως είναι πιο απαιτητικό σε δύναμη και αντοχή. Έτσι ξεκίνησα και γυμναστήριο – άλλες 3 φορές την εβδομάδα από μια ώρα περίπου. Με τις προπονήσεις, το γυμναστήριο και το σχολείο, ο ελεύθερος χρόνος ήταν πλέον ελάχιστος. Ποτέ όμως δεν είπα «δεν έχω όρεξη για προπόνηση». Μακάρι να μπορούσα να είμαι κάθε μέρα στο νερό και να προπονούμαι… Αυτό όμως δεν γίνεται…».

Από αυτό το δύσκολο πρόγραμμα, δε θα μπορούσε να λείπει η σωστή διατροφή.

Εμείς ευχόμαστε στον Δημήτρη Παπαδημητρίου κάθε επιτυχία...

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%