• Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 | 11:55
Παντζαροσαλάτα Παντζαροσαλάτα

Ιδιαίτερη και γευστική πρόταση για να μειώσετε τη χοληστερίνη σας.

 

ΥΛΙΚΑ (1 μερίδα)

  • 2 παντζάρια
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 καρύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Ξύδι

Ανά 1 μερίδα

Ενέργεια(kcal) 266

Πρωτεϊνες(g) 15,1

Ολικά λιπίδια(g) 15,8

Κορεσμένα(g) 1,7

Χολιστερίνη(mg) 0

Υδατάνθρακες (g) 32,1

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζετε τα παντζάρια. Όταν κρυώσουν τα κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
  2. Προσθέτετε στο γιαούρτι το λάδι, λίγο ξύδι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.
  3. Προσθέτετε τα παντζάρια στο μίγμα γιαουρτιού.
  4. Ψιλοκόβετε τα καρύδια και τα προσθέτετε και αυτά στο μίγμα.
  5. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν σερβίρετε.
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%