• Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 | 09:05
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Νέα ΠΡΟΣΦΟΡΑ Logodiatrofis.gr: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ το νέο kit βιβλίων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ με 18€ και ΔΩΡΟ τα Έξοδα Αποστολής.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τις μοναδικές εκδόσεις:"Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!

&

"Χειμερινή Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC"Από 23€ ΜΟΝΟ με 18€ και ΔΩΡΟ τα ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

«Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!»

Τιμή 14.5€

Δροσερό, ανανεωμένο και ενημερωμένο, περιλαμβάνει καθημερινές διατροφικές συμβουλές για ένα καλύτερο ανοσοποιητικό! Βασισμένο στα 3Α της Διατροφής και της Υγείας, σάς παρουσιάζει επιπλέον μια σειρά από πολύτιμες οδηγίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του βάρους σας.Όλο και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στη διαμόρφωση της ανθρώπινης υγείας. Το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!» θα σας μυήσει στα μυστικά της προστατευτικής διατροφής, ώστε να έχετε καλύτερη διάθεση και φυσικά περισσότερη ευεξία!

«Χειμερινή Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC»

Τιμή 8.5€

Το χειμερινό μενού της αντιοξειδωτικής δίαιτας ORAC με την υπογραφή του διατροφολόγου Δρ.Δημήτρη Γρηγοράκη της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι εδώ για όλους όσοι θέλετε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας, αλλά και για εσάς που τώρα αποφασίσατε να ξεκινήσετε αυτή την απόλυτα ισορροπημένη αντιοξειδωτική διατροφή και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χειμώνα..

*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι 05/02/17.

Γιατί, «Λόγω… διατροφής» η υγεία όλων μας γίνεται καλύτερη!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%