• Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 | 03:45
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ της εβδομάδας του Logodiatrofis.gr: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ το ειδικό kit βιβλίων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ με 24€ (από 36€) και ΔΩΡΟ τα Έξοδα Αποστολής.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τις μοναδικές εκδόσεις:'Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα'

&

'Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D'Από 36€ ΜΟΝΟ με 24€ και ΔΩΡΟ τα ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

'Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα'

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια το βιβλίο: «Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα». Το σκεπτικό της είναι τόσο απλό όσο και αποτελεσματικό.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό τροφών με αντιοξειδωτική δράση και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, με την αυξημένη φυσική δραστηριότητα και τις άλλες θετικές ιδιότητες που μας προσφέρει απλόχερα το καλοκαίρι μπορείτε με ασφάλεια να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος!

'Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D'

Σήμερα, η ανεπάρκεια της βιταμίνης D θεωρείται μια «κρυφή» επιδημία σε παγκόσμιο επίπεδο για όσους δεν εκτίθενται επαρκώς στην ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη πληροφόρησης του ευρύτερου κοινού.

Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το νέο βιβλίο του Δημήτρη Γρηγοράκη, το οποίο παρουσιάζει για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα μια συνολική εικόνα των γνωστών μέχρι σήμερα δράσεων της βιταμίνης D.

*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι 26/06/17.

Γιατί, «Λόγω… διατροφής» η υγεία όλων μας γίνεται καλύτερη!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%