• Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 | 09:02
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ Kit βιβλίων: Αποκτήστε δύο μοναδικές εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ της εβδομάδας του Logodiatrofis.gr: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ το ειδικό kit βιβλίων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ με 29€ (από 40,5€) και ΔΩΡΟ τα Έξοδα Αποστολής.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τις μοναδικές εκδόσεις:"Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!

&

"Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!"Από 40,5€ ΜΟΝΟ με 29€ και ΔΩΡΟ τα ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

«Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!»

Τιμή 14.5€

Δροσερό, ανανεωμένο και ενημερωμένο, περιλαμβάνει καθημερινές διατροφικές συμβουλές για ένα καλύτερο ανοσοποιητικό! Βασισμένο στα 3Α της Διατροφής και της Υγείας, σάς παρουσιάζει επιπλέον μια σειρά από πολύτιμες οδηγίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του βάρους σας.Όλο και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στη διαμόρφωση της ανθρώπινης υγείας. Το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!» θα σας μυήσει στα μυστικά της προστατευτικής διατροφής, ώστε να έχετε καλύτερη διάθεση και φυσικά περισσότερη ευεξία!

Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!

Τιμή 26€

Ένας πολύτιμος οδηγός διατροφής 240 σελίδων, απαραίτητος για τη βελτίωση της υγείας! Ενισχύστε την διατροφή σας με αντιοξειδωτικές ουσίες κάθε ώρα της ημέρας!

  • 14 Διατροφολόγοι υπογράφουν το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο αντιοξειδωτικών συνταγών!
  • 120 απολαυστικές συνταγές πλήρεις σε αντιοξειδωτικά συστατικά!
  • Όλες οι συνταγές αναλύονται με βάση τις «αντιοξειδωτικές» μονάδες ORAC που παρέχουν, καθώς και το ποσοστό που αντιπροσωπεύουν στα πλαίσια των καθημερινών μας αναγκών, ενώ παράλληλα τις συνοδεύει και διατροφικό σχόλιο για τις γενικότερες ιδιότητες υγείας που προσφέρουν.

*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι 05/02/17.

Γιατί, «Λόγω… διατροφής» η υγεία όλων μας γίνεται καλύτερη!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%