• Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 | 05:18
Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 35 κιλά και στη δεύτερη 28... νιώθω απογοήτευση, απάθεια, αηδία. ΒΟΗΘΕΙΑ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 35 κιλά και στη δεύτερη 28... νιώθω απογοήτευση, απάθεια, αηδία. ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ της Ομάδας μας ΑΠΑΝΤΟΥΝ σε κάθε απορία σου...

 
Eρώτηση: Ειμαι 37 χρονων 1.65 και 90 κιλα.παντα ζυγιζα 58 κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 35 κιλα και στη δευτερη 28 κιλα,πριν 2χρονια ημουν 78 κιλα τωρα νιωθω απογοητευση, απαθεια, αηδια. Τρωω τα συναισθηματα μου. Δεν ξερω πως να ξεκινησω πως να πεισμωσω εχω παραιτηθει..βοηθεια!!!

Απάντηση: Αγαπήτη, ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και κατανοώ το άγχος σου να χάσεις κιλά αλλά πρέπει να έχεις θέληση επιμονή και υπομονή για να τα καταφέρεις και πάνω από όλα το θέμα της υγείας σας που χρειαζεται μια εξαιρετικά ισορροπημένη διατροφή.

Η πρώτη κίνηση είναι ο περιορισμός των γλυκών μια φορά την εβδομάδα και μέσα στην εβδομάδα σας βάλτε πιο θρεπτικές γλυκές διατροφικές προτάσεις όπως 1 κομμάτι παστέλι ή 1 σοκολάτα υγείας ή 2 μπισκότα χωρίς ζάχαρη ή 1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως. Θα βοηθούσε επίσης η καταγραφή ενός ημερολογίου ημερησίας καταναλώσεις τροφίμων ώστε να ελέγχετε καλυτέρα και εσείς η ιδία τον εαυτό σας.

Έφη Δέδε
Επιστημονική Υπεύθυνη ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Άνω Λιόσια
Ιδρυτικό Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
dede(a)logodiatrofis.gr

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα σας,

                                    θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%