Τα μακαρόνια συνδυασμένα με σολομό είναι ένα πιάτο που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15′
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 10′
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: Μέτρια
ΥΛΙΚΑ (Για 4 άτομα)
- 350γρ. Barilla Collezione Spaghetti Rigati
- 300γρ. Φρέσκος σολομός
- 150γρ. Καρότα
- 15 Τοματίνια
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 Ματσάκι μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΒΗΜΑΤΑ
- Κόψτε το σολομό σε μικρούς κύβους, βάλτε τους σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
- Κόψτε τα καρότα σε κύβους, τηγανίστε τα για 4 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και ταυτόχρονα προσθέστε αλάτι.
- Τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι, κόβετε στη μέση τα ντοματάκια, προσθέστε τα και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά. Έπειτα προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, προσθέστε το σολομό και τα καρότα.
- Βράστε τα ζυμαρικά Barilla Collezione Spaghetti Rigati σε αρκετό νερό μέχρι να γίνουν al dente συμφώνα με τις οδηγίες που αναγράφει η συσκευασία. Μετά προσθέστε το σολομό.
- Μαγειρέψτε όλο το πιάτο σε ένα τηγάνι για λίγο ακόμα, γαρνίρετε και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.