Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese: το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.
Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
- Θερμιδική Αξία: 778Kcal – 3255Kj
- Πρωτεΐνες: 36g
- Υδατάνθρακες: 63g
- Λιπαρά: 42g
ΥΛΙΚΑ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
320 γρ |
|
Στήθη Κοτόπουλου |
150 γρ |
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο |
60 γρ |
Πεκορίνο Ρομάνο |
60 γρ |
Φιλέτα Αντσούγιας |
2 |
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.
- Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.
- Εν τω μεταξύ, βράστε τα Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.