Spaghetti με σάλτσα Pesto alla Genovese, στήθος κοτόπουλου και αντσούγιες Ρύζι - Ζυμαρικά

Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese: το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

  • Θερμιδική Αξία: 778Kcal - 3255Kj
  • Πρωτεΐνες: 36g
  • Υδατάνθρακες: 63g
  • Λιπαρά: 42g

ΥΛΙΚΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Spaghetti

320 γρ

 Στήθη Κοτόπουλου

150 γρ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

60 γρ

Πεκορίνο Ρομάνο

60 γρ

Φιλέτα Αντσούγιας

2

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.
  • Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.
  • Εν τω μεταξύ, βράστε τα Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.

Δείτε επίσης

Mini Penne Rigate με γευστική κρέμα μπρόκολου

Mini Penne Rigate με γευστική κρέμα μπρόκολου

Μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της ρικότας και των κύβων του βραστού προσούτο.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία