• Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 | 07:21
Σπαγγετίνι σόγιας με φουντούκια
Σπαγγετίνι σόγιας με φουντούκια

Συνταγή για σπαγγετίνι σόγιας με φουντούκια:

• Μερίδες: 2

• Δυσκολία: *

• Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

• Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φωλιές σπαγγετίνι σόγιας (περίπου 150 γρ.)
  • 4 κουτ. της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (περίπου 40 γρ.)
  • 30 γρ. αλεσμένα φουντούκια
  • 10 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλύντε το βασιλικό και στεγνώστε τον ελαφρώς με χαρτί κουζίνας. Βάλτε οκτώ φυλλαράκια στο λάδι και αφήστε τα για μία ώρα μέχρι να του δώσουν γεύση.
  2. Σουρώστε το λάδι και βάλτε το σε μια ζεστή σουπιέρα. Προσθέστε τα μισά αλεσμένα φουντούκια.
  3. Βράστε μπόλικο αλατισμένο νερό και μαγειρέψτε τα σπαγγετίνι για 2 λεπτά περίπου. Στραγγίξτε τα και βάλτε τα στη σουπιέρα.
  4. Ανακατέψτε και προσθέστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα υπόλοιπα φουντούκια.
  5. Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρετε αμέσως.
ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%