• Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 | 20:48
Συνεργασία με τα Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου Α.Β.Ε.Ε. Συνεργασία με τα Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου Α.Β.Ε.Ε.

«Συνεργασία της εταιρείας Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου Α.Β.Ε.Ε. και της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

Η εταιρεία «Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου Α.Β.Ε.Ε.» εγκαινιάζει μια πολυδιάστατη συνεργασία με την εταιρία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, PhD Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών για την ανώτατη διατροφική αξία των Γαλακτοκομικών Προϊόντων.

Η εταιρεία Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, παράγοντας μόνο υψηλών προδιαγραφών φυσικά προϊόντα, όπως Φρέσκο Γάλα, πλήρες - ελαφρύ και Κατσικίσιο, γιαούρτια παραδοσιακά, ρυζόγαλα, κρέμες, μουσταλευριές αλλά και ζεστό γαλακτομπούρεκο, παραδοσιακή γαλατόπιτα και φρέσκο παγωτό. Η εταιρεία Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου ιδρύθηκε το 1969.

Η συνεργασία της εταιρείας Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει συνολικές ενέργειες προβολής και επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό της διατροφικής αξίας των γαλακτοκομικών προϊόντων Δημητρίου και της σπουδαιότητάς τους στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.

Yπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 σε επισκεψιμότητα portal διατροφής: Logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό περιοδικό 'Logodiatrofis.gr', αποτελεί την πλέον έγκυρη ελληνική πηγή ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%