• Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 | 17:29
Συνεργασία GKIKAS FARM και ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Συνεργασία GKIKAS FARM και ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η εταιρεία 'GKIKAS FARM' εγκαινιάζει μια πολυδιάστατη συνεργασία με την εταιρεία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, PhD Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών για το σπουδαίο ρόλο των λαχανικών και αρωματικών φυτών στη διατροφή και στην προστασία της υγείας μας.

Η 'GKIKAS FARM' αναπτύσσει και παράγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και τρεις γενιές καλλιεργεί λαχανικά και αρωματικά φυτά με φροντίδα, συνέπεια και αγάπη για τη γη και το περιβάλλον, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών.

Η 'GKIKAS FARM' μελετώντας συνεχώς τις διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης διατροφής εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των λαχανικών που προσφέρει.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα αρωματικών φυτών σε γλαστράκια (βασιλικό, μαϊντανό, δυόσμο, κόλιανδρο, σχοινόπρασο, μέντα, τσίλι κλπ.) με τίτλο GKIKAS FARM «Ο Κήπος της Κουζίνας».

Τα γλαστράκια αυτά διατίθενται στα ράφια ή σε ειδικά stands των μεγάλων super market και δίνουν τη δυνατότητα στη νοικοκυρά, αλλά και στους σεφ της επαγγελματικής εστίασης να έχουν διαθέσιμα ολόφρεσκα αρωματικά τη στιγμή που τα θέλουν.

Βεβαίως η εταιρεία συνεχίζει να παράγει κλασικές σαλάτες (λόλα, μαρούλι, ρόκα κλπ.) προσφέροντας τη δυνατότητα για απολαυστικές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις στο καθημερινό μας τραπέζι.

Όλα τα προϊόντα καλλιεργούνται με απόλυτα σύγχρονες μεθόδους, πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο GLOBAL G.A.P. (EUREPGAP), ενώ συνεχείς έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής διασφαλίζουν την ποιότητά τους.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συγκομιδή που γίνεται πάντα στην καλύτερη στιγμή, αλλά και στη μεταφορά των προϊόντων, που πραγματοποιείται κάτω από άριστες συνθήκες, ώστε να φτάνουν καθημερινά στο τραπέζι του καταναλωτή φρέσκα, αγνά, υγιεινά, σα να κόπηκαν πριν από λίγα λεπτά.

Το πλήρως εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης διαθέτει πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία, ενώ εκπονεί διαρκώς μελέτες και προγράμματα για τη βελτίωση των μεθόδων καλλιέργειας με έμφαση στην καινοτομία και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας. 

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 σε επισκεψιμότητα portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό περιοδικό logodiatrofis.gr, αποτελεί την πλέον έγκυρη ελληνική πηγή ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η συνεργασία της εταιρείας 'GKIKAS FARM' με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει συνολικές ενέργειες προβολής και επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό των προϊόντων 'GKIKAS FARM', καθώς και την ανάδειξη της υπεροχής τους στην ελληνική αγορά.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας θα δημοσιευθούν επιστημονικά άρθρα του διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με σκοπό την ανάδειξη της υψηλής διατροφικής αξίας των προϊόντων, καθώς και της συνεισφοράς τους στην υγειά μας.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%