• Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020 | 10:25
Συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ με την 1η Δ.Ε.Θ. (Εναλλακτικού) Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου Συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ με την 1η Δ.Ε.Θ. (Εναλλακτικού) Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου

Συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ με την 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού (Εναλλακτικού)  Τουρισμού ,Γαστρονομίας και Οίνου οπού θα συμμετέχει με σπουδαστές από την σχολή για την καλύτερη λειτουργία της έκθεσης.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν γευσιγνωσίες από σπουδαστές μαγειρικής της σχολής.

ΑΛΦΑ Cooking School

«Greek Gastronomy Paths”

Στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ , οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γευστικές περιπλανήσεις υψηλής γαστρονομικής αισθητικής από  τους πολυβραβευμένους σε διαγωνισμούς μαγειρικής,  Chef του AΛΦΑ Cooking School.

Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε συνεργασία με λέσχες αρχιμαγείρων από όλη την Ελλάδα και Guests έκπληξη, θα  πραγματοποιήσουν live σεμινάρια Μαγειρικής και θα αναδείξουν πιάτα της διεθνώς αναγνωρισμένης Ελληνικής Κουζίνας, με φρέσκα και παραδοσιακά υλικά από τους εκθέτες παραγωγούς.

Παράλληλα ο Τομέας Τουρισμού του ΑΛΦΑ Studies θα πραγματοποιεί καθημερινά σεμινάρια οινογνωσίας-οινολογίας, με εξαιρετικές ελληνικές ετικέτες κρασιών για τους λάτρεις του οίνου αλλά και όσους θέλουν  να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του κρασιού και των spirits.

Η έκθεση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

H 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

  • Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός
  • Β’ Ενότητα Γαστρονομία , Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Mact Media Group. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2110129575 ή στο email: [email protected]  .

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%