• Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 | 01:39
Η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ υποδέχεται την Δρ.Κατερίνα Σκενδέρη Η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ υποδέχεται την Δρ.Κατερίνα Σκενδέρη

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδέχεται τη διακεκριμένη Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη, PhD, Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας - Διατροφολογίας.

Η Κατερίνα Σκενδέρη, PhD, Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας - Διατροφολογίας και Μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Απέκτησε το Δίπλωμα Γενικών Πανεπιστημιακών Σπουδών (DEUG) του Πανεπιστημίου της Caen, Γαλλίας, το Πτυχίο (Licence) Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Jussieu - Paris VII και το Πτυχίο (Maitrise) Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Jussieu - Paris VII.

Αφού προηγουμένως υποστήριξε με επιτυχία τη διδακτορική της διατριβή, ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής, ενώ είχε αποκτήσει το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής στην «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή» με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση».

Είναι Μέλος του Ελληνικού Μητρώου Κλινικής Χημείας / Κλινικής Βιοχημείας, του ΕΔΙΠ (Ειδικό Εργαστηριακό και Διδακτικό Προσωπικό) και στο ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής.

Ακόμα έχει δημοσιεύσει σε Ξενόγλωσσα Επιστημονικά Περιοδικά (καταχωρημένα στο SCI)

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 26 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους όπως είναι το Νο1 portal διατροφής: Logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: Activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: Care24.gr, που αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η πολύπλευρη συνεργασία της Δρ. Κατερίνας Σκενδέρη με την Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» στοχεύει στην ενίσχυση της ενημερωτικής εκστρατείας της Ομάδας σχετικά με τα θέματα Διατροφής & Υγείας.

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%